ecemtmr Selamlar herkese dün adet günümdü dayanamadım akşam 8 de test yaptım bir şey çıkmadı bıraktım sabah teste baktığımda silik çigi vardı ancak çok dikkatli bakınca görmek lazım görüldü kayınvalidem bendeydi ona gösterdim o da gördü, kızlar sizce bu nedir aldanmayayım mı o teste ? Cumaya kadar bekleyeceğim kan testi için hiç bu şekilde olan var mı?
Sezenkarademir ecemtmr canım en iyisi git Bi kan ver. Benimde öyle silik bir çizgi olmuştu şuan 27 haftalık hamileyim. Hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir 😂🥰
kbramehmet ecemtmr bende de çok silik bi çizgi çıkmıştı ama adetime 5 gün kala öğrenmiştim ben sonra hemen doktora gittim kanda da çıktı 😊
Myhoney ecemtmr cumaya kdr beklersen sana helal 😂ben 45 dk snra cıkan o cizgiyi görünce gidip hemen kan verdim bide erken gebelik testi aldım
Nihanak Canim icin rahat degilse kan testi yaptir. Eger ovulasyon kullandiysan evde varsa ondan da yapabilirsin insallah vardir :)
asslii Benim de öyle çıkmıştı başta ama sabaha kadar deil 15 dka falan bekletmiştim çok dikkatli bakinca belli oluyordu o zaman 3 haftalık hamileymişim hastaneye bi git kan testi yap ya da bi tane daha test yap 🙂
ecemtmr asslii aslında ılk akşam yapınca baktım cıkmadı bıraktım bakmadım bir daha sabah işe gelirken bir bakayım diye elime aldım o zaman gördüm canım :) belkide akşam bıraz gecınce belırdı bilemeyeceğim nasip
ecemtmr Sezenkarademir kan vermek en iyisi olacak sanırım ama cumaya kadar bekleyeceğim dediğim gibi inşallah vardır :)
Ozgur55 Sabah ilk idrarla yapılan test garanti oluyo diğerlerinde ihtimal düşük olabiliyo yani sabah yap kesin sonuç olur cumaya sabrın yetmeyebilir☺️
ecemtmr Ozgur55 aynen bılıyorum sabah yapmak en ıyısı dun işte adet olmayınca akşam yapasım geldı hayırlısı ıns vardır dedıgım gıbı cumaya kadar bekleyeyım :)
Nurrrrr ecemtmr canım bu yarın sabah birdaha yaptır testini hem birde bize testin fotosunu atarmısın ?
ecemtmr Nurrrrr işteyim canım test evde kaldı malesef akşam yollarım ama resimde belli olcak kadar silik değil ama yollayacagım :)
Nurrrrr ecemtmr Canım benim iki gebeliğimdede cok silik cıkmıştı o kadar silikki kırık beyaz gibiydi hamileydim 👍🏻
Minnoskaan ecemtmr ben test yaptığımda bir çizgi net diğeri silikti ve hamileydim sende olabilirsin 😊
Gamzeemrmrt Sen aksamdan sabaha bırakmıssın saglılklu olmaz o test canım en ıyı test oglen yada aksam uatu olandır yıne dene