Birbenbirbebek Fatmadmr37 ya bizim de ilk erkek onda o kadar kolay oldu ki ilkin şaşkınlığı mı 😂😂 idrak edilmemesi mi bilmiyorum 😂 içimize de cok siniyor suan da ilk oğlumun adı ama 2. Ye yok ne desem yakışmıyor ne söylesem olmuyor gibi 😂
Fatmadmr37 Birbenbirbebek aynı olabilir miyiz tamamen 😅😅 hiçbir isme asla tamam diyemiyoruz. Eşimin aslında hiçbir fikri yok isim konusunda bu olsun dediği daha çok bende isimler var ama dediğim gibi eşim çok da yanaşmıyor. Söylediğim isimler arasında bir Keremi beğendi😅 o da Gs futbolcularindan biri olduğu için sanırım
AKECA ebrugns41 Hayııır diyen yalan söylemiş Oğlum adı gibi melek geldi melek gitti. O kadar masum sessiz ve akıllıydı. Rabbim cennetinde kavuştursun bizleri 🤲🏻🤲🏻😔
Rabiacansu Havva578 32 ye giriş yapıcaz yarın inşallah daha yeni karar verebildik öyle oluyor genelde 🥰
220618 Devran merhaba bizde Berat düşünüyoruz ama kararsızız Berat isimli bebekler nasıl oluyo acaba 😀
Mevsim5 S1nbkr benim kızım oluyor ama erkek olsaydı biz de uzay kocacaktık. Bence çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın oğluşunuz 💐
Phyloo Deryz alihan ilk zamanlar ben dedim benden duygu hoşuna gitmiş heralde tutturdu başka seçenek yok diyor simdi napsam koysam mı ınat edip koymasam mı o böyle dedikçe acaba oluştu bende de
Busra6694 Birbenbirbebek ay ayni biz sürekli isim değişiyor artık kime diyorsak eee baskaydi isim diye şimdi en son yağız Uras ismine karar verdik 😊
Surpriz_3 31 haftalığım. Hala kızıma isim bulamadık. 2 oğlum var. İlkini de zor koymuştuk. 2. Oğluma abisi karar verdi bizde kabul ettik. Bu kız ama beğenmiyorum hiç bir ismi