ikibebekbiranne_ pinkkkkkkk0606 düşünüyorum, daha doğurmadım çünkü. Ama kesin kararımız sağ salim doğarsa koyacağız inşallah. Neden ki?☺️
NurAyse_nur ebrugns41 ben hep kiz ismi düşündüm erkek dusunmemistim doktor erkek olabilir dedi erken haftalarda 😅simdi dusunuyorum ama begenemiyorum 😅
nurbaharss cglgkdnz evet yaramaz huysuz baya ama bebekliği çok güzeldiii bence en çok burç ile alakalı
Birbenbirbebek Merve_bdlzd bende öyle yapcam sanırım 😂 teyzeme 1 hafta bir isimle seslenip 1 hafta sonra başka isim koymuslar bizimki de ona dönmesin kimliği hemen çıkartma 😂😂😂
Gamzerkk Zeynep_Sedat ay bende bunu düşünüyorum ama etraf çok kötü yorumlar yapıyor isimle ilgili kötü birşey duydun mu sende kafamı karistiyorlar 🤦🏻♀️
Zeynep_Sedat Gamzerkk ne gibi mesela. Çevremde iki isimde de kimse yok. Sadece arkadaşım ada ismindeki ler biraz daha hareketli oluyor dedi de benim iki oğlum var zaten Allah Allah 😀🤣
Merve-Beyto Birbenbirbebek aslında en başından beri asaf diyorduk ama veli eski bi isim zaten asafta biraz eski geliyor kulağa çocuğumuda düşüneyim yanına daha modern bir isim koyayım istiyorum. Yoksa çok yakışıyorlar
pinkkkkkkk0606 ikibebekbiranne_ benim oğlumun adıda Yusuf Ali ve ben beter ali diyorum 😄 yusuf aliler yaramaz oluyomuş bende sonradan duymuştum. O yüzden sordum
Gamzerkk Zeynep_Sedat Ceylin ada için yengeç yuvasi ya da cehennemi cagirstirir falan diye yorum yapan insanlar var da merak ettim bilginiz var mi
ikibebekbiranne_ pinkkkkkkk0606 öyle mi. Ya ilk çocuğum zaten çok yaramaz kan kusturdu bana. Allah korusun ya gözüm korktu şu an 😂