Anneoldum2 2Princess1Mom eşim beğenmedi ama o benim beğendiklerimi beğenmiyor sen karışma ben koycam dedim 😁🤣🤣🤣 laren ya da eylül ikisinden birini düşnüyorum ama laren hiç duyylmamış isimlerden bence etrafımızda hiç yok😍
2Princess1Mom Anneoldum2 Ah şu babalar. 🤭 Bizimde Laren’i ben istedim eşimde Su istedi. Laren Su şeklinde karar verdik. 🥰 Şimdi ikinci bebiş buna hiç karışmadı 🤭
Gamzerkk Zeynep_Sedat ay bende bunu düşünüyorum ama etraf çok kötü yorumlar yapıyor isimle ilgili kötü birşey duydun mu sende kafamı karistiyorlar 🤦🏻♀️
Anneoldum2 2Princess1Mom bende laren ada ya da eylül laren ikisinden birini koysam uyumlumu hangisi güzel sizce 🥰
Nursahergun Oğlum var, 5yasında Yusuf aras Kızım olcak yüsra düşüncem var. Alternatif isim arayışındaym, yine 😁 28 hafta
2Princess1Mom Anneoldum2 Laren Ada daha uyumlu geliyor kulağa. Eylülde tek başına çok güzel bir isim 🥰
Birbenbirbebek Merve-Beyto ay bacım sanki Veli asaf daha birbirine yakın gibi geldi ama 😂 bunda bile karar veremedim 😂
Merve-Beyto Birbenbirbebek aslında en başından beri asaf diyorduk ama veli eski bi isim zaten asafta biraz eski geliyor kulağa çocuğumuda düşüneyim yanına daha modern bir isim koyayım istiyorum. Yoksa çok yakışıyorlar