Acemianney 39+3 oldu son iki üç gündür ara ara sancılarım oluyor en son iki hafta önce gittiğimde iki cm açılmam vardı çarşambaya yine kontrolüm var bu sefer de gelmezse perşembe geleyim suni sancı ile alın demeyi düşünüyorum 😂😂
yagmurcoskun Acemianney ay yumurta kapıya dayanmış az dahaaa 🥹 suni sancı normal sancıdan daha rahatsız edici diye gördüm. Daha yolu var annesi sakin
rahatdur_evladim Acemianney ayy hayır açılmada varsa suniye başvurma sabırla bekle bebiş doğru zamanı bekliyor Sağ salim bebeğini kucağına al insllah
babyandmomy__ Acemianney bende 40+2 oldum niye gelmiyor bu bebekler ya 😂 Yarın kontrolüm var sancı vs birşey çıkmazsa cumaya gün isteyeceğim suni sancı denemek istemiyorum hiç sancı açıklık vs varsa ve yetersiz derse o zaman suni sancı deneyebilirim 😂
269522 Acemianney korunmasız cinsel ilişki ve bol bol sıcak duşa gir canım. Ördek yürüyüşü yap evde açılman varsa suniye yönelme derim. Bırak kendiliğinden gelsin az kalmış zaten :) göğüs ucu masajı da doğumu tetikliyor günde en az beş dk zeytinyağıyla göğüs ucuna masaj yap
Acemianney yagmurcoskun son günler geçmiyor resmen birde sayılı gün çabuk geçer derler hiç geçmiyor 😂
Acemianney Plansizgebe Bebeğin kilosunda sıkıntı yok aslında 3.500 kiloydu en son böyle devam ederse vajinal doğum da zorlaşacak içerden çıkmaya niyeti yok
Balbebek012 Acemianney 39+2 olan sancılarım da gitti bebek resmen içime yerleşmiş sanki doğmayacak gibi hissediyorum
Acemianney Balbebek012 Çevrede herkes içerde büyüteceksin diyor 😂 Benimle beraber hamile olanlar doğurdu bile
ipos 40+1 oluyoruz 12yi geçtikten sonra, gelmezse 41+0da biz başlatıcaz dedi doktor. 36-37de sancılarım çok yoğunlaşmıştı şu an sadece ara ara ender ve regl ağrısı gibi ağrılarım oluyo başka da belirti yok
babyandmomy__ Acemianney bu gece artık doğsun dediğim bir gece oldu o kadar zor ki artık taşımak hareket ettirme stresi de var
Fatoana Acemianney BENİM DE SON 10 GÜN BEN DE HALA DOĞURMADIM AMA YETER DOĞSUN ARTIK VÖEH BE NE BEBEKMİŞ İÇERİDE KALMAYA NİYE MERAKLISINIZ BEBELER ÇIKIN ARTIK YA ÇIKIN YA ANALAR NELER ÇEKER NELER BIKTIM BIKTIM DOĞ DA SAĞ SALİM.
Ebru_ebru babyandmomy__ 4 gecedir aynı şeyi söylüyorum tık yok makat geliş imiş sezeryan olacağım 39.haftada oluyor o da cuma günü gelir mi acaba 🤔🤔🤔