10gamze QueenM77 özeldeysen hala istediğin doğumu yapıyorsun doktorunla konusup panık atak vardır korkuyorsundur yardımcı olur planlama yapılır
SemaaK123 Eda-54 maşallah hikayeniz çok güzel🥰benimde spinal sezaryen olma ihtimalim yüksek acaba hastane çantanızda şunu bulundurun ihtiyacınız oluyor dediğiniz bir şey var mı
Eda-54 SemaaK123 Terlik, mama , Anne süt kaşığı, önden düğmeli pijama takımı, deodorant mutlaka 😁 varsa süt sağma makinası, göğüs pedi, Bulundurun derim
Eda-54 Ayse4208 öncesinde kendim için pek bir şey yapmadım açıkcası sadece mutfak için buzluk stoğu vs çok da iyi oldu pratik hemen her şey pişirildi sonrası için daha çok konuşabilirim sıvı içebilirsin dediklerinde hemen kayısı hoşafı içtim normalde gaz çıkaran bir insan değildim zaten korkmuştum hastaneden çıkamıycam diye ama hoşaf gerçekten çok işe yaradı yarım saat tuvalette oturdum ve kendiliğinden çıktı 😁 süte de çok iyi geliyor bu arada. Biraz açık konuşayım bu süreç için ben özel hastanede doğum yaptım hastanede kaldığım süre boyunca yandan çıtçıtlı hasta bezi takıldı zaten iç çamaşırı giymedim ama yanıma pentinin baksırlarından almıştım ne olur ne olmaz diye onları eve geldiğimde dependle giydim çok rahat oldu. Pijama olarak popo kısmından rahat geçecek şeyler tercih et ve önden düğmeli olsun emzirme için çok iyi oluyor. Doktorum 5. Gün korse takabilirsin demişti taktım ve rahata erdim gerçekten karnımı topladı artık 2. Günden sonra dikiş yerin de değil de karnının içi oynadığı için yürürken orası ağrı yapıyor gibi oluyor ama korse de bu sıfıra iniyor gerçekten. Yine süt için konuşacağım kuru dut ve rezene çok çok iyi geliyor 3. Gün tamamen sütüm geldi bunlar sayesinde. Aklıma gelen başka bir şey yok ama sormak istediğin ne olursa cevaplayabilirim
Ayse4208 Eda-54 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🌸 hastanede ilk gün için gecelik aldım bu etekli olanlardan. Depend kullanırken rahat olur pijama giy çıkar uğraşmam diye. Yine yanıma ekstra iki pijama takımı koydum. Kayısı hoşafı alıcam yanıma. Bir de sezeryandan sonra kahve için diyorlar. Anesteziyi çabuk atmak içinmiş. Ayrıca doğumdan sonra geçmeyen baş ağrısı oluştu diye bir yazı okumuştum forumda siz böyle bir durum yaşadınız mı?
Semiha_k Ayse4208 aminn inşallah. Benim de ilk doğumum 🥲 Doğumdan sonra haberleşelim, sizin için de dua edeceğim 😍
Semiha_k Eda-54 maşallah çok teşekkür ederim inşallah sizinki gibi pozitif bir doğum hikayesi yazarım buraya 💕
Eda-54 Ayse4208 baş ağrım hiç olmadı bence kişiden kişiye değişiyor bıraktığı etkiler. Evet bende bol bol nescafe içmiştim çok iyi geliyor tavsiye ederim
Alptunamom Haftaya pazartesi (5mayıs2025) spinal anesteziyle sezeryana alınıcam. Bütün gün ağlaya ağlaya doğum hikayeleri okudum şuan bile ağlıyorum.. Hikayenize tam umudum bittiginde denk geldim inşallah benimde böyle güzel geçer
Eda-54 Alptunamom yaaa korkmayın ve üzülmeyin lütfen 🥹motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın çünkü stres bu süreçte hiç iyi gelmez size hem bebişinize kavuşunca onun kokusunu alınca her şey geçip gidiyor emin olun ameliyat süreci o kadar abartıldığı kadar değil 2 gün sonra hiçbir şey hatırlamıyorsunuz bile. İyileşmeye odaklanın hep pozitif düşünün eminim çok iyi geçecek ve hızlıca toparlanacaksınız dualarım sizinle 💖🥰 ağlamayın lütfennn
Semiha_k Ayse4208 ben pazartesi suyum geldiği için acil sezeryana alındım. Kavuştuk biz 😍 Rabbim sizin de yardımcınız olsun ❤️
Ayse4208 Semiha_k merhaba hayırlı olsun bizde dün kavuştuk ♥️ küveze alındı oğlusum 🥹 dualarınızı beklerim 🤲🏻
Eda-54 Suzican merhaba sivas medicanada genel veya spinalde fiyat farkı yok ilk doğum olduğu için tek fiyat sunuldu bize