EsoMom_ Gul1402 bende 10+1 olacaktım doktorum geç döllenme dedi adet günümü yumurtlama günü olarak hesapladı bir hafta geç olduk 😀😀😀 sen hala gitmedin mi kızzzz ben pazartesi tekrar gşttiiim şimdi 12. Haftada gidicem testler falan varmış bide ense kalınlıgı 🥰🥰🥰 git kız git ben hep özlüyorum 😀😀😀
Gul1402 EsoMom_ ay icim icimi yemiyor nasil özlüyorum bir bilsen ama çalışıyorum ben öğretmenim. Persembe randevu almıştık doktorların çoğu seminere gitmişler antalyaya. Bu haftada 1 mayıs maalesef randevu yok..haftaya kaldı mecburen ama içim içimi yiyor bi görsen. Yaa peki gec dollenme olduğunu ne zaman anladi doktor ilk kontrolde var miydi
2boysmother EsoMom_ 14+3 Elma 🍎 olduk 🥰 Mide yanması, ara ara bulantılar ve bel ağrısı ile devam ediyoruz. 🙈
EsoMom_ 2boysmother cinsiyeti öğrendiniiizzz mi :))) Yanmalar olur süt salatalık yoğurt idare edicen işte :)))
Zeynepkab EsoMom_ evet yeni yeni kilo almaya başladım elbiselerim olmuyor artık çok tuhaf bi duygu benim için birde bebişimde kıpır kıpır 🥰🥰
2boysmother EsoMom_ Bi oğlum var 22 aylık. İlk muayenemde önce kıza benzetti sonra erkek gibi 1 hafta sonra bakalım dedi. Tekrar gittiğimde erkek gibi ama bu haftalarda yanılma olabiliyor emin olamadım dedi henüz öğrenemedik çünkü hep kapattı kendini 😂 oğlumda 13 haftada net öğrenmiştim 🙈 Evet salatalık iyi geliyor 🤗🤗
Ubuntu EsoMom_ ikinci gebeliğim ilkinde hiç yoktu bunda sabahları gelip giden bi bulantı şükür kısa süreli ve kusturmuyor 🙏🏻☺️
Devran 24 hafta mısır koçanıyız nefes alışlarım değişik ve vucudumu taşıyamıyorum çok ağır geldi bu 2. Gebelik oğlum 6 yaşında oldum ben rahata alışmıştım ki 😂
EsoMom_ Devran ama insan hamileliği özlüyor çok güzel bişey ya ama 20 haftadan sonra hareketler hissedilince :)))
Leyla210 EsoMom_ 19 hafta mango olduk 🥰 yürümek çok yoruyor artık 1 saat yürüsem kamyon çarpmış gibi oluyorum ve mide yanmalarım başladı uyuyamıyorum şuan 🥺
EsoMom_ Leyla210 elinde ssalatalık yoğurt süt gezersin artık mide yanmasından :)))) Hareketleri aktif hale gelir yakında :)))
Melekmray 19+1 mango 🥭 olduk 🫠 minik mangoşumu sabah görmeye gidicez insallah her şey yolundadır💖 2.trimester çok şükür iyi geciyo mide bulantıları halsizlikler gitti tabi yürüyünce falan sanki koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum o ayrı 😅
EsoMom_ Melekmray o çok kötü hemen yoruluyor insan yaaaaa oyyy maşalllaaaah artık hareketleri baslarrrr netttt :)))
EsoMom_ Ubuntu kız o mide bulantılarııı ölümmmm bende de ilk hamileliğimde yoktu hiç bişey simdiki kan söktürüyor kusturmuyordu beni de bugün itibari ile ona da baslatttı sıpaaa :))