Lleeyyllaa 37+0 marul 🥬 olduk ellerim ayaklarım bayağı şişti çok ödem oldu. Gece uyuyamıyorum ne sağ tarafıma ne sol tarafıma yatamıyorum oda baş ağrısı yapıyor . Son günler diye teselli ediyorum kendimi
Oyk_eknc EsoMom_ 10+1 deyiz çilek olduk 🥹 cinsiyeti öğrenmek İçin sabırsızlanıyorum hamile kalmadan önce tüm vitamin değerlerimi yükselttiğim için şükür şimdilik hiçbir rahatsızlığım yok 💕🌸💖🐣
EsoMom_ Oyk_eknc kız o vitaminden olmuyor ki benimde vitaminlerim kan değerim falan iyi ama bel ağrısı mide bulantısı canımızııı okuyoooo
KumpirsMom EsoMom_ 28+3 karnabahar olduk bir kaç gündür başımın ya sol ya sağ yanına ağrı giriyor beni mahvediyor bide mide yanması çoğaldı ne yesem ağzıma geri çıkıyor resmen 🥹 son 81 günümüz 🤲🏻
EsoMom_ Edizhr benim de öyle ilk doğumum mlü doğum du ama bunda paniğim hep ilk kez şeyler duyuyormuşum gibi sinsi düşünüyorum bir ay muayeneye iyi beklemişim hep sjsjsjsj
ppmerlina EsoMom_ valla bi uygulama var orda ahududu yazıyor fjdjdjjd fasulye çok büyük değil mi yaa 🤣🤣
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 öyle tabi ama benim gec döllenme zaten takılmıyorum :))( artık hemen buyusun hareketleri başlasın istiyor insan :)))
EgeF35 EsoMom_ hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin allah canim 💓 37+4 oldum uygulama 17 gun kaldi diyor marul olmusuz ve 3.gebeligim ve ilk kizim olucak ilk ikisi erkekti bugun agrilarim basladi cok fenaaaa hic yasamadigim agrilari yasiyorum dua edin bana kardeslerim 😥🥰
EsoMom_ EgeF35 Allah kolaylık versin acısız sızısız saglıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın insalllah canım :)))