1kopek1bebek EsoMom_ ben fenayım ya full yatıştayım mecbur. Bir kere bile sola geçmedi biliyomusun bir kere ya. 2 kilo olmuştur kesin 28 de 39 cm di karnım o kadarrrr yamuk kiii gören gülüyo 😂😵💫🥲
momandboy_ EsoMom_ ay ben daha yeni öğrendim dün ogrendim haftaya doktora gidicem son adet tarihime göre 6 haftalık oluyor 🤭
EsoMom_ Nazz344 bende de geçmeyen bi yorgunluk uykuluk var kendimi temizliğe bile veremiyorum o derece yaaa
Zeynepkab Papatyael47 bende hep kız dedi doktorum detaylıda da kız dediler🩷 Hayır sadece 8. Haftada iki gün süren bi lekelenme oldu onun dışında hiç olmadı ne zamandan beri var lekelenme sizde Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Papatyael47 Zeynepkab 17 haftalık falandi ilk çok hatırlamıyorum sonra 21 haftalıkken gene geldi gittim bu şikayetten dolayı direk yatırdılar hastanede 2 gün sonra o ilacı yazıp gönderdiler
Es_Es16 Laavinia bende bugün gittim 6+4 duyamadık. Vajinal ultrasonla duyabiliriz belki dedi. İstemedim bende. Haftaya tekrar çağırdı bakalım
Zeynepkab Papatyael47 Şuan hala devam ediyorsa progesteran kullanın mutlaka Allahın izniyle sağlıkla güzellikle gelir minik🤍
EsoMom_ Edizhr benim de öyle ilk doğumum mlü doğum du ama bunda paniğim hep ilk kez şeyler duyuyormuşum gibi sinsi düşünüyorum bir ay muayeneye iyi beklemişim hep sjsjsjsj
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ sağlıklı olsunlar da 1 hafta geç erken farketmez kuşum benimde 3 gün geri çıktı ama baz alma bunu şimdilik dedi. Takılma haftası ilerleyince öne bile atar kendini 💕
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 öyle tabi ama benim gec döllenme zaten takılmıyorum :))( artık hemen buyusun hareketleri başlasın istiyor insan :)))
neslihan-08 EsoMom_ biz daha fasulye büyüklüğündeyiz minicikkkk bende 8+2 deyim😂 genelde uyku hali çok var