Blueeberryy KumpirsMom orayada bi kismet olmadi gitmek orda baska alisveris yaptiginiz magaza varmi peki
KumpirsMom Blueeberryy bir çok marka var ben büyük beden olduğum için sadece modanisayı ziyaret edebiliyorum ama gerçekten gezdiğimde güzel mağazalara denk geldim pendik ve çevresinde oturan arkadaşlarım sadece oradan giyiniyor neredeyse ☺️
Aylaa123 Bsrass Belli standart bir tarzım yok elbisede giyiyorum takımda tunikte etekte mesela bunları yakın zamanda etek üstü olarak almıstım örnek olarak atayım
Kevsssim Blueeberryy instagram: feminenmoda Elbiselerin ölçüleri bence ideal kısa veya dar değiller ve fiyatlar çok uygun dönem dönem trend olan her modeli ordan çok daha uyguna alabilirsiniz.
Hk29 Tutaste_ pazarium çok güzel seçenek çok ama taksit işin içine girince neden o kadar fark oluyor anlamıyorum ben. Bir de kargo ücreti😱 5bin tllik sepet yapmışım yine de 129 tl kargo ücreti istiyor
Nc34 Blueeberryy faya boutique , eminos butik, elfida butik, oven consept, lamia giyim, meri store .düzenli alışveriş yaptığım siteler kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻
aysenurr96 Lamelif Modasena Modasima Tofisa Pazarium Genellikle elbise alıyorum ama tunikleri de güzel