Blueeberryy Tutaste_ emmiyo zaten benim kucuk döt😂 bazen sinirleniyo ellerini sinirli sinirli agzina sokuyo o zaman cok iyi geceleride valla onu vermeden uyumuyo😂
MhysaTheGreat Blueeberryy qanu da baya tesettürlü kıyafetler var uzun geniş sadece hepsinin düşük omuz olması ve oversize olması bi tık gıcık. Ama gerçekten tesettürlü yani giy çık
fatmaanuurr22 Tutaste_ pazariumdan bir defa alışveriş yaptim başka yapmadım fiyatları çok uygun güzel farklı modeller de var ancak bedenleri tam beden mi geliyor acaba diye o konuda çok kararsızım sipariş vermek için tereddütte kalıyorum
Tutaste_ fatmaanuurr22 tam geliyor bedenler uc parca şey aldım kısın uine oedan alcam cok uygun dğer mağazalar ordan alıp satıyor büyük ihtimalle uçurum dark var
ikibebekbiranne_ Blueeberryy uzun boylu olduğum için kolay kolay elbise bulamıyorum piyasadakilerin hepsi kısa geliyor. Sadece @studiosoraya dan aldıklarım tam boy 🌸 uzunsanız tavsiye ederim
KumpirsMom fatmaanuurr22 sitesinden aldıklarımda beden konusunda yanılttı ama mağazasından aldığımda çok memnun kaldım
KumpirsMom fatmaanuurr22 inanın bilgim yok ben anadolu yakasına yakınım Zeruşport avm içerisinde kocaman bi mağazası var Ordan alıyorum
momof3 Blueeberryy Trendyolmilla’nıj tesettür ürünleri güzel hem de uygun fiyatlı ama kaliteli değil açıkçası.TouchePrive’dan alıyorum genelde her şeyimi aşırı kaliteli fiyatlıları da aşırı pahalı değil indirim oluyor sürekli makul gayet
Blueeberryy KumpirsMom orayada bi kismet olmadi gitmek orda baska alisveris yaptiginiz magaza varmi peki
Gmzkznciii Blueeberryy moda Gülay insta sayfası da var güvenilir ben alışveriş yaptım iade de oluşturdum bedenden dolayı sıkıntı yaşamadım