BBusraa Papatyasever lierac kullanmıştım ilk gebeliğimde fiyatı epey bir artmış şimdi bio oil aldım ama henüz kullanmadım. Bir de genetik diyorlar çatlama olayı için ne kremler kullanıp çatlayanlar var maalesef 🤔
Nilya Papatyasever lierac ı tavsiye ettiler bende kullanmaya başladım. Kullananlar çok memnun fiyatı pahalı ama çatlamamak için değer
Damla21koksal Papatyasever mustela kullanmlisiniz hiç bişiy kullanmamazlik etmeyin Cnku çatlak için kaç bin tl de ödeseniz kesin sonuç yok malesef ondan kreme 600 falan vermek bişiy deil yani
Gamzeemrmrt Elifsaadet bebek yagı surme canım hfqydası yok tuylenme yapıyo ben badem yagı biobil kullandım sonuc catladım tuylendım😒
zalsac Bana da doktorum lierac önerdi eczaneye sordum 120 lira dedi almadım şimdi baktım ebebekte 86ya düşmüş alacak olan kaçırmasın :)
Freearc Ben ilk öğrendiğimden bu yana zeytinyağı kullanıyorum. Şimdi birkaç yağ karışımı yaptım ayrıca lierac a da başladım bu hafta. 4 ay bitti Bizde.
Aysel4497 Papatyasever lierac kullandım o bıtınce bebe yağı kullandım herhangi bir çatlak olmadı gebelik öncesi kilo alıp vermeye bağlı çok hafif çatlaklarım belli belirsiz vardı zaten ama onun dısında catlamadım önemli olan vucudu sureklı nemlı tutmak
ozzznur Ben evlenöeden öncede hızlı kilo slıp veriğim için bacaklarımda çatlama olurdu o yüzden şuan hamilelikten dolayı çatlama oldu %100 kurtarıcı bir çözüm yok ne yazık ki
denizannee Papatyasever aloa veram var onun içindeki jelle has zeytinyağını mikserde çekip krem haline getirip onu sürüyorum. Çoğu yerde de öneriliyor 🍀
zkk Papatyasever bi kaç gün önce bende aynı başlığı açmıştım.lierac aldım eczanelerde baya pahalı ama trendyolda yarı fiyatına bulabilirsin😉