Simallll Kizlarr iyi bir süt sağma makinası arıyorum lansinoh un giyilebilir süt pompası çok cazip geliyor ama bir yanım da Philips avent elektrikli pompa diyor kullanan var mı ya da bu konu hakkında bilgisi olan
bikbikbikaak Avent kullanıp memnun kalanı görmedim çevremde hepsi attı bi köşeye. Bebebao kullandım ben
adatuna Simallll onların hepsi boş ve zaman kaybı gerçekten hastane tipi kiralayın 3-4 katı hızlı çalışıyor performans olarak da öylr
adatuna Simallll hastane tipi olarak kiralıyorsunuz alamazsınız normalde aşırı pahalı profesyonel tip kiralamıyor Medela marka
ipos Avent için arkadaşım prize muhtaç olduğu için memnun kalmadığını söyledi. Ben de ondan giyilebilir aldım mochi
Bibebek_2kedi Simallll 2 ablamda yiğenlerimde wee baby kullandı çok memnunlardı bende wee baby aldım henüz kullanmak nasip olmadı
Pembiskizim Simallll ben 5 sene önce wee baby almıştım çok memnunum ama şu an giyilebilir olanlar daha kullanışlı benim ki elinizle tutmanız gerekiyor
zynpknt Simallll ben acuranın şarjlısını aldım çok uygun fiyatlı denedim baya bi çekiyo ama henüz hamile olduğum için süt gelmedi tabi ama çekiş gücü baya iyi😂 600 küsür fiyatı da uygun
Miniboy Simallll Bende giyilebilirde mochi ile lansinoh arasında kaldım. Çekim gücü ve göğüse gelen kısmın yumuşaklığı önemliymiş kullanan varsa yorum yapsa