fatmaanuurr22 Aysegul466 bebişin kısmetiymiş ne güzel çok erken gelmiş genelde herkesi son haftalara kadar bekletiyorlar canım
fatmaanuurr22 Papatyael47 ben şikayetvar sayfasına yazdım geri dönüş yaptılar dağıtıma çıkarılınca iletişime geçilecek diye büyük ihtimal onaylandı yani canım
xEndless Filtekahvee Google arama kısmına ibb yenıdoğan destek paketi sorgulama yazıp bilgileri girerseniz görebilirsiniz ordan
Filtekahvee Haticemre21 benımde red oldu baştan belli oksa ona göre alışveriş yaparız tam olarak ne var içinde kullanışlımı
Haticemre21 Filtekahvee bende 3 paket bez 12 adet ıslak mendil biberon şampuan krem alt açma fermuarlı battaniye tarznda bsy. Set olarak tarak tırnak bakım seti burun aspiratörü puset park yatak reflü yatağı 1 2 bsy daha vardı ama unuttum. Evet belli olsa insanlar ona göre alır yada aLmaz
fatmaanuurr22 Hanımlar daha önce açmıştım bu postu ve bugün ibb yenidoğan paketim geldi hemde hiç sms falanda gelmedi direkt aradılar evde misinjz diye sordular teslim ettiler
Papatyael47 fatmaanuurr22 gözün aydın canım o kadar bekledin gelecek mi diye merak ediyordun geldi işte hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Suhedaattal fatmaanuurr22 Merhaba banada evrak teslım yazıyordu sonra doğum beklenıyor yazdı aradığımda değerlendırme de dıyor 35. Haftamdayım hala gelmedı . Doğum beklenıyor demek olumlu degılmı nıye degerlendırmede dıyorlar anlamadım gelmedı hala sızın kacıncı haftada geldı?