Dilaragider 2cocuk2kopek aradığım zaman askıda başvurunuz görünüyor yeni başvuru yapamazsanız diyor eşim adına başvurunca da benim askıda yazan başvuru çıkıyor ya
xEndless @fatmaanuurr22 Bana bugun teslim ettiler paketi hıc umudum yoktu erken geleceğine dair kesin doğumdan sonra gelir dedim ama geldi şaşırdım
xEndless fatmaanuurr22 teşekkür ederim ☺️ 36+1 oldum bugun adrese annemlerın evini yazmıştım oraya bıraktı belediye Pendikten gıdıp aldım sen hangi semttesın
fatmaanuurr22 Plansizgebe bilmiyorum benimki de onaylandı ama henüz gelmedi 🤷 ama genel olarak herkese geliyor
xEndless Plansizgebe evet park yatak, puset, şampuan, bebek yağı, ıslak mendil, bebek bezi, battaniye, ateş ölçer, tarak seti, biberon, anne bebek çantası, reflü yatağı yollamışlar bana
Es_Vera Neye göre onaylıyorlar acaba . Kira da oturmak mı gerekiyor yada üzerine araba filan varsa da red mi olunuyor
fatmaanuurr22 Es_Vera siz basvuru yaptıktan sonra değerlendirme aşamasına giriyor onlar karar veriyorlar
xEndless Plansizgebe arabaya takılır mı bilmiyorum aparatı yoktu cunku extra normal puset internette görsellerı var ordan bı bakın isterseniz
Plansizgebe xEndless sallanması için ana kucağı mı diyorsunuz puset araba koltuğudur yani siyah renk olur genelde bu aşağıdakinden mi?
xEndless Plansizgebe yok hayır ana kucagı değil buna benzer bir puset lacivert rengi ben bebek arabasına takılır mı dıye soruyorsunuz sandım ☺️
Elifmehmetemin Nesrnn semt olarak nerede oturuyorsun canım bende 153 ü aradım yaptım sistem bı türlü onaylamadi diye başvuruyu yaptık dedi bayan 24 saat içinde galiba sisteme girip bakarsınız dedi yanlış hatırlamıyorsam