Eymen68_ melegim01_ hayır hiç öyle değil ben ameliyattan çıktım sadece bir tane ağrı kesici aldım kalktım bol bol yürüyüş yaptım yaptıkça açıldım
melegim01_ Eymen68_ masallah cnm zaten öyle hastalık hastası degılım sadece cevre etkisinde kaldım biraz. ama dedıgını yapacam bol bol yuruyus yapacam
Talentedmom melegim01_ benim ailem uzakta kayınvalidem burda ama o da rahatsız bilmiyorum nasıl olacak bir oğlum daha var 2.de sezeryan olacak benim
melegim01_ Talentedmom Allah seninde yardımcın olsun cnm biz kadınlar gucluyuz elbet bununda altında kalkarız Allahın izniyle
2cocuk2kopek melegim01_ ben genel anestezi aldım anestezi etkisi vücudumdan tamamen atınca kalktım direk 4 saat sonra
Mry2020 melegim01_ bir gün önceden yemeklerini yap canım gaz yapmayacak bir tencere çorban olsun kıymalı şehriye olabilir mesela sizi idare edecek ana yemek ve pilav yapabilirsin kendine kayısılı üzümlü bir hoşaf yap hastaneye de götür geldiğinde dolabında yemeklerin olacak zaten az az ısıtıp yersiniz eşin son izin gününde yine yemek yapar veya birlikte yaparsınız 3 gün de onlar idare etse gerisi zaten hallolur ben öyle düşünüyorum kek de yapabilirsin cevizli üzümlü filan yersin aralarda bebeğe birlikte bakarsınız 3 günde ayaklanırsın zaten yavaş yavaş halledersin yüksek yatağa yatma ben koltukta yatmıştım bir süre
melegim01_ Mry2020 bak onu hıc dusunmedım yemek yapmayı hazırda bekletırım. burde gaz yapmayan yemekler neler olıyır cnm
Donaldvetomris melegim01_ 10. Günde normale dönmeye başlanıyor ilk günler çok can yakıcı oluyor benim x2 oldu ağrım gaz sancısı da çektim o yüzden dikişlerim çok zorladı beni yemek temizlik yapmadığın sürece bebeğe iyi kötü bakabilirsin canım ama yemek için destek kesinlikle gerekiyor ayakta durdukça kaburgalar batıyor şuan 15. Günündeyim bugünlere şükür diyorum çok çok iyi durumdayım biraz sıkacaksın dişini ama asla kendini yorma ufak ufak yürü kendini zorlama otururken kalkarken destek al iyiyim diyip bedenine yüklenme 💜
melegim01_ Donaldvetomris gecmıs olsun sanada cnm. cok dikkat edıcem. zaten temızlıgı herseyı hallettım hazırlıklıyım az önce sagolsın bir arkadas yorumda yemegı hazır bulundur dedı onu da yaparsam cok yorulmam galıba
-KbrElms18- 5_erkek_annesi eşin kamu dairesinde çalışıyorsa yasal 10 gün, özel sektörde çalışıyorsa 5 gün babalık izni var .
melegim01_ -KbrElms18- özel sektör de calısyır sıkıntılı bir ıs yeri maalesef en fazla 3 gun veriyorlarmış cnm
5_erkek_annesi -KbrElms18- evet babalık iznini biliyorum 😊benim eşim diyaliz hastası diyalize giriyor izinli olduğu gün oralarda bitiyor
Donaldvetomris Gulefsan1 sırt üstü dışında başka seçenek yok malesef sezaryen sonrası 15 gün oldu hala korkuyorum sırt üstü yatmaya devam ediyorum ana kalkarken ki ağrılar çok hafifledi
Hizliveofkeli Bu arada eklemek isterim. Genel olarak ben rahattım ama 2-3 gün sonra kaburga ağrılarım başladı. Yatıp kalkarken zorlandım. Otururken ve ayaktayken sıkıntı olmadı ama yatıp kalkarken destek aldım. Dikişler vs değil ama kaburgalarım ağrıdı evet.
melegim01_ Hizliveofkeli bebegın besıgı yanımda olacak cnm butun esyalarını yani basımda duracak o şekilde dizayn yaptık. ınsallah gececek bugünler
melegim01_ tecrubeliiannee anladım cnm. Ben bılmedıgım ıcın birde korkuttular ondan buraya yazdım. Allah hepinizden razı olsun burdakı yorumlar hem cesaretlendırdı hem rahatlattı
Mry2020 melegim01_ sana tavsiyem kıymalı etli yemekler sütü artıyor o yüzden kıymalı şehriye çorbası yap bolca. Pirinç pilavı yap yemek olarak da et sote yapabilirsin veya etli sulu patates geldi aklıma. Neyin sana has yapıp yapmadığını veya bebeğe zamanla anlarsın ilk zamanlar nohut fasülye mercimekten uzak dur yeterli çok da abartmamak gerektiğini düşünüyorum ben. Köfteli veya kıymalı yoğurt çorbası yapabilirsin karnıyarık zor gelmezse eğer aklıma bunlar geldi