DuruDefne_mommy melegim01_ ilk gün kalkıp bebeğime kendim bakabildim onun dışında hastanede 2 akşam yattık eve geldik çok şükür hiç yatmadan geçti bebeğimle ilgilenmek istedim yatak falan yaptırmadım annemlere
melegim01_ DuruDefne_mommy masallah cnm ya ınsallah bende öyle olurım. öyle hastalık hastası degılım zaten sadece cevrenın lafları etkiledi bıraz
Eymen68_ melegim01_ alabiliyorsun tabi ki ben hemen ilgilendim eğildikçe yanma hissi olduğu için gece eşim verdi ama istesem bende alabilirdim
melegim01_ Eymen68_ o zaman bu kadar etraftakiler baya abartmış bana yok egılemen hucbırsey yapamazsın agrıdan duramazsın cok zor gıbı gıvı bır suru sey dediler. bunlar da sezeryan dogum yapalı belkı 15 yıl olmustur.
melegim01_ Fadileph1 baya aldım cnm agız bezi birde kurutma makinesiyle de hafıf kurutabıöırısn dediler ne kdr dogru bilmiyorum ama
Talentedmom melegim01_ benim ailem uzakta kayınvalidem burda ama o da rahatsız bilmiyorum nasıl olacak bir oğlum daha var 2.de sezeryan olacak benim
melegim01_ 5_erkek_annesi aynen kuzum kafamız rahat emın ol kızımı sat salim dünyaya geıtırısem onuda hayata karsı dimdik büyütmeyi dusunuyırum Rabbım kısmet ederse
DuruDefne_mommy melegim01_ merak etme anne olunca sana Allah tarafından bir güç geliyor sende öyle olursun 🥰
Eymen68_ melegim01_ hayır hiç öyle değil ben ameliyattan çıktım sadece bir tane ağrı kesici aldım kalktım bol bol yürüyüş yaptım yaptıkça açıldım
adatuna melegim01_ evet eğilince acıyordu bende denemedim sonra 1 ay olunca yavaş yavaş kendim altını almaya başladım
adatuna melegim01_ yani kendini zorlarsan acıya acıya yaparsın elbette ama desteğiniz varsa yapmanıza gerek yok destek olmayacaksa mecbur yaparsınız
Gulefsan1 Şuan 37+6 yım ve hiç sırt üzeri yatamıyorum. Hep soluma ve çok nadir sağıma yatıyorum. Sezeryandan sonra ki ilk günler sırt üstü yatılabiliyor mu rahat merak ettim
melegim01_ Gulefsan1 hamilelikte sırt ustu yasak zaten cnm. sag ve sol genelde. sezeryanı bilmiyorum ama.
Donaldvetomris Gulefsan1 sırt üstü dışında başka seçenek yok malesef sezaryen sonrası 15 gün oldu hala korkuyorum sırt üstü yatmaya devam ediyorum ana kalkarken ki ağrılar çok hafifledi