@H_selooo Bende polistik over vardi ,yağlanma vardı 4 sene çocuğum olmadı üzerimde baskı vardı çevre tarafından az çok tahmin edersiniz neyse ben aşılama oldum,rahim filmi çekildim doktorlar tedavisiz olmaz dedi kilo felan vermen lazım dediler. Maydonuzlu su içtim , bol bol yürüyüş yaptım en önemlisi kimseyi kafama takmadım maydonuzlu sudan belli süre sonra tiksindim megersem 1.5 aylık hamileymisim oğlum 24 Mayıs’ta iki yaşına girecek ve ben şuan 2.5 aylık tekrar hamileyim yani lafın kısası stresden uzak durun, kimseyi kafaya takmayın , bol su ve bol yürüyüş ,abur cubur dan uzak durun emin olun faydasını göreceksiniz bide herkes adetin son gününü hesaplarken ben szeryandan sonra doğum kanamam bitince 1 kere adet oldum sadece onun üzerine hiç olmama rağmen sadece kahverengi lekenmem oldu adet başlangıcı olacakti galiba ilişkiye girince pat diye kesildi o gün hamile kaldım şimdi ki gebeligime yani adet sonu diye düşünmeyin bazen başlangıcında da tutuyo ovulasyon testi alın yumurtlaminizi bilirsiniz o zaman. Allah en kısa zamanda kucaginizi doldursun