ydiricanli Erken söylemek çok iyi değil benimde ilk gebeliğim kalp durması ile sonuçlandı şimdi 38 haftalık hamileyim annemlere k.valideme 13 14 haftalıkken söylemiştik
Tufu2 xkelebekmis hemde nasıl tüp bebek yıllarcaa beklemişiz enazndan 3 ay kimseye solemek istemiyoduk tedavi işini zaten tamamen gizli yaptık ve bütün detaylarıyla solemiş Allaha havale ettim
Esiilaa xkelebekmis kalp atısından somra ılelere soyledık tabı ammem de yakınlarına soyledı hemen🤣🤣 instagramda da ayrıntılı usg den sonra paylasımda bulundum
Tufu2 xkelebekmis kaynım mecburi ogrendi oda karısına solemiş saçma sapan işler kendilerine yapılsa kıyamet kopar
Esma006 xkelebekmis Eylül de evlendim Ekim’de hamile kalmışım Kasım’da ogrendim ailelere söyledik kaynana kendi annem kardeşler vs köyde bir kadın nasıl duyduysa gitmiş yaymış hemen hamile kalınca nazara vs gelirsin dedi kaynanam okudum ufledim 2 buçuk ay kaldı doğuma 😅
S1nbkr xkelebekmis kese vardı ama daha kalp atışını duyamamıştık, dayanamadık söyledik herkes sevindi tabi ama biz stres içinde :)