Merve-Beyto xkelebekmis benmkisi tüp bebekti annem Adanadan manavgata geldi bana bakmaya teyzemlere söyledi ilk önce annem babam kardeşlerim derken olay çığırından çıktı Benm daha üç dört haftalıkken😂 kendiliğinden hamile kalsaydım eğer üç aylık olana kadar söylemezdim kimseye ama
Yogurtlupilav xkelebekmis 12.haftada.. bir tek anneme söylemiştim aldırsammı aldırmasammı diye düşündüğüm haftalarda..
gizembozdemir Çok yakın çevreme kalp atışından sonra söyledim ama 3 ay geçmeden uzaktaki insanlara söylemem
Daisyy000 xkelebekmis Kalp atışını duyunca anneme ve ablama söyledim ,3aylik olana kadar kimseye söylemeyin dedim, sağır sultan duymuş.Simdi 2.ye hamileyim karnım cikana kadar hickimseye söylemeyeceğim
DogaLina_ xkelebekmis ilk hamileligim 6 sene cesitli ugraslar sonucu olunca herkese soylemistik hemen 🤗 bu gebeligimdede kizim hemen herkese soyledigi icin 4+5 ken herkese yaydik 🤣🤣 elinde kardesim olucak diye ultrason goruntusuyle dolasiyodu cunku 🤣
minnakhanimmm xkelebekmis 9 haftayı geçtikten sonra ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanınca bunda biraz geç söylemek istedim ama sadece aileler bildi diğer herkes sonradan yavaş yavaş öğrendi
aybalasmom xkelebekmis eşimin ailesi hemen öğrendi kendi aileme ikinci defa tahlil verince söyledim. Birkaç arkadaşıma 8. haftada şu an 12 yiz hala başkasına söylemedim.
Tufu2 xkelebekmis hemde nasıl tüp bebek yıllarcaa beklemişiz enazndan 3 ay kimseye solemek istemiyoduk tedavi işini zaten tamamen gizli yaptık ve bütün detaylarıyla solemiş Allaha havale ettim
mavideniz9696 xkelebekmis 9+5 te söyledim 2 defa kalp atışı duyunca. Öncesinde bir kaybım olmuştu onun için emin olmadan söylemek istemedim