Nidazzyaaa tecrubeliiannee Biz sıkıntı olursa 38 dolduralım diye konuştuk ama kilosu 2 hafta önden gidiyor dedi sorun olmaz deyince kabul ettik bide 20 mayıs babamızın doğum gününe denk geldi❤️
Balbebek012 Mey58 erken bence ben doktpr kontrol üne giderk yani doktor ne diyorsa ona göre hareket ettim hafif sancıların var demişti 2,3 gün önce ağda işim bitti şimdi 39+1 deyim. Bence 34 erken ama doktor sancın var bebek gelebilir diyorsa öyle git kuaföre
danla2711 Nidazzyaaa ayy sende erkek annesisin🥰 nedense erkek annesiyle karşılaşınca bir mutlu oluyorum😄 bende erkek annesi olacağım inşallah bakalım ilk bebişim benim💙 maşallah oğluşlarınaa🥰 bizimkisi Karan Ata olacak inşallah🤲 sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
aylinnntrhn Nidazzyaaa meğer önceki haftalar ne hızlı geçiyormuş hiç anlamamışım 🥰 sadece son üç haftadır geçmek bilmedi günler 🥰🥰
Nidazzyaaa danla2711 Çok şükür rabbime bi erkek evladı daha nasibimizde varmış🤍isminiz cok cok güzel adıyla yaşasın inşallah şansı bahtı açık olsun🫶🏻🤍
danla2711 Nidazzyaaa çok teşekkür ederim 🥰 atlas çok istemiştim ama eşimle isim konusunda anlaşamayınca bizde ortak isim bulduk🥰 senin bebişlerinde ismi çok güzel adıyla yaşasınlar şansları bahtları açık olsun 💙🤲
Girlmama Nidazzyaaa iyi kurtarmissin he burctan 🤣 22 mayis ikizler burcuyum annem hep keske bir gun once dogup boga olsaydin diyor…
sedabircngz Girlmama ay aynısını ben dememek için hayırlısı deyip duruyorum sezaryen olursa boğa normal olursa ikizler olacak oğlum 😂