kubra_t Nidazzyaaa 36. Haftadayım hazırlıklar çoktan bitti. Sadece ev temizliği Kaldı onu da cuma günü
guneykeremsmom Nidazzyaaa bende bugün tam 34 haftalık oldum, eşyalar yıkanıp ütülenecek geri kalan herşey bitti şükür onuda bu hafta içinde yapmayı düşünüyorum🥰 normal doğum olacağı için ne zaman gelirse artık oğluşumu bekliyorum
danla2711 Nidazzyaaa 36.haftadayım hazırlıkların ve temizliğin hepsi bitti sadece bebişin doğmasını bekliyoruz idrar yolu enfeksiyonu çıktı inşallah o da geçer🤲
Mey58 Balbebek012 kaç haftalıksin 34 oldum bende kuaför işini halletmek istiyorum ama daha erken mi tam zamani mi bilemedim
kubra_t Nidazzyaaa heyecan dorukta🌸 bizde 9 Mayıs diye konuşmuştuk pazartesi gideceğim . Eşimin doğum günü 9 Ocak benim ki 9 temmuz
Nidazzyaaa danla2711 Elinize sağlık darısı bana artık işleri bitirip rahatlamak istiyorum zaman cok çabuk geçiyor❤️
tecrubeliiannee Nidazzyaaa neden doktorunuz 38. Haftayı beklemedi merak ettim genelde dolduruyorlar 38. Haftayı
Nidazzyaaa tecrubeliiannee Biz sıkıntı olursa 38 dolduralım diye konuştuk ama kilosu 2 hafta önden gidiyor dedi sorun olmaz deyince kabul ettik bide 20 mayıs babamızın doğum gününe denk geldi❤️
Balbebek012 Mey58 erken bence ben doktpr kontrol üne giderk yani doktor ne diyorsa ona göre hareket ettim hafif sancıların var demişti 2,3 gün önce ağda işim bitti şimdi 39+1 deyim. Bence 34 erken ama doktor sancın var bebek gelebilir diyorsa öyle git kuaföre