sonbahar_2322 18 haftalık hamileyim daha yeni aniden kahverengi lekenme oldu sizce neden normalmi Bugün cumartesi bide hastene vs olmaz ki Çamura benziyor du kusura bakmayın 🙏🏻
Asya1122 sonbahar_2322 eğer pembe ve ya kırmızı kan değilse eski kanama dışarı atılmıştır son adetten kalan bile olabiliyomus ama acil size yine de yardımcı olur
Eymen68_ sonbahar_2322 ben de yaşadım o aradaydı haftam bebekte sorun yoktu doktor da yorduysan kendini gelir felan demişti
10gamze sonbahar_2322 valla bendede oldu 9haftalıktım korkma doktora git acile gidebilirsin hatta progestan ilacına başlanıyor düzelir seninde allahın izni ile
TugceOrak sonbahar_2322 böyle bişey yok lütfen acile git canım. Gebeliğin her döneminde her türlü kanama lekelenme önemli, ihmale gelmez. Bir acile git eğer sorun yoksa bile bunu doktor söylesin. Başkasının tecrübesiyle hareket etme lütfen
sonbahar_2322 Eymen68_ Temizlik felan yaptım acaba ondanmi oldu Hiç bir şey Yoktu normalde inşallah bebeğime bişey olmaz
sonbahar_2322 10gamze 13 haftalıkken oldu Bugunde aniden oldu acile gidersem fazla ilgilenmiyorlar ki Canım inşallah 🤍
Zg6641 sonbahar_2322 bnim o haftalarda 3-4 damla kırmızı kanama oldu şuan 33 haftalık olduk. Genede acile gidin içiniz rahat olsun.
Zg6641 sonbahar_2322 anladım o zaman fitil felan varsa kullanın ayaklarınızın altına yastık koyup bir süre dinlenin.