mervemurat16 helloandhello 10,5 ay sonra oldum ben😄 hep bir gebemiyim şüphesi oluyor insada ama emziren annelerde adet gecikmesi normal bünyeye göre değişiyor ama halk dilinde süt koruyor derler inanmayın sakın süt gebe kalmayı korumaz
helloandhello mervemurat16 yok ona zaten inanmıyorum asla spiral taktırmayı düşünüyorum adet mi görmem lazım ☺️şuan bile şüpheye düştüm hamile miyim acaba diye kızım daha 3 aylık 🙈
Girlmama helloandhello rahim inceliyor hamilelikte daha sonra kalinlasip eski haline donuyor benimki erken oldu
mervemurat16 helloandhello spiral için biraz beklemek gerekli diye biliyorum tam emin değilim ama deri altı impilantı spirale göre daha fazla koruyor olabilir ama
Nazsuuu rosatue Doktorlar bişi demedi mi kanamaniz için ben kürtaj olmak zorunda kalmıştım 3 ay devam etti bende
rosatue Nazsuuu 80 gün hala devam ederse kürtaj yapacağız dedi. Şansıma 78. Gün bitti. Doğum komplikasyonuymuş. Benim iyileşmem de çok uzun sürdü. Araba çarpmış gibiydim. Sizin de öyle oldu mu
Asya_kardes1 Lohusalık bitiminde adet olmuştum kanamam kesilmedi adet ağrılarım vardı doktor da adet olmuşsun demişti zaten 50 gün felan sürdü yani benim lohısalık iyi mi kötü mü bilemedim 😂
Nazsuuu rosatue ben halen iyileşmedm 6 ay olck rahimde bişi gözüküyor pazartesi emarim var bakalm şimdi de vajinada et beni dediler
fairytale_ helloandhello bebeğim 4 aylik olunca adet oldum hic olmucam saniyorum hamilemiyim diye korkmustum 😂
saglikciaanne helloandhello evet doğumdan sonra iki yol adet olmadım doktorum emzirirken olmamamın normal olduğunu söyledi. Kasım ayinda adet olacak gibi sancılandım olacağım sandım olmadım meger hamileymisim ksjsjsjsjsjsj 🤣