Kader_44 ceyda_bozkurt0 bende 36+3 üm iki gündür ara ara sancılarım oluyor nst de sancım çıkıyor sizin önceden önceden belirtiler oldu mu benim gibi yoksa birden mi başladı merak ettim
ceyda_bozkurt0 Kader_44 benim sabah birden girdi 3,4 saat dayanabilmeye çalıştım ama hastaneye geldim yatış yapıldı işte hala devam sancılarım
Hasrett76 ceyda_bozkurt0 ay canım bende senin gibiyim 35+1im. Düzenli sancı ve 2 cm acilmam var onca sancıyla rağmen dünden beri acilmam olmadi hala bekliyorum. ceyda_bozkurt0
Kader_44 ceyda_bozkurt0 Allah bir avazda kurtarsın inşallah şu an durumunuz ne açılmanız arttı mı hala aynı mı
Emineeyecioglu ceyda_bozkurt0 benim 38+6 bugün hastaneye gittim sancıyla ama nstde çıkmadı, 2 cm açılmam varmış eve gönderdiler ara ara sancım oluyor ama düzenli olursa gel dediler bekliyorum bende
ceyda_bozkurt0 Emineeyecioglu bende anlamadım valla 5 dk bir düşmesi gerekirdi normalde gitmem için ben gittim her saniye sancım var şimdi biraz daha iyiyim ama hala devam sancım
Emineeyecioglu ceyda_bozkurt0 insan ilk gebeliği olunca yalancı sancımı gerçek sancımı anlayamıyor ya, hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza alalım inşAllah
ertonunannesi23 BaMu benimm düzenli sancılarım var rahimde yumuşama varmis ama açıklık hiç yok açıklık olması içinde bunları yapsam fayda eder mi acaba
ceyda_bozkurt0 Kader_44 teşekkür ederim henüz daha bakmadılar açıklığıma nst kontrolü devam ediyor sürekli hala sancım var
ceyda_bozkurt0 tecrubeliiannee yoruldum artık valla sancı çekmekten sağ salim bi kucağıma alabilseydim
Bezelyelerimm ceyda_bozkurt0 benım sabah 4.5 5 gibi sancım basladı öğlen hastaneye gittim 2 cm dedı eve geldım gece 12 den sonra yıne gittim 6 cm dedı suyumu patlattı oyle hızlandı
Kader_44 ceyda_bozkurt0 yaa doğum olunca bize de haber verin gerçekten merak ettim durumunuzu Allah kolaylık versin inşallah
ceyda_bozkurt0 Kader_44 doğum olmadı maalesef ki suni sancı da vermediler bebek hareketleri iyi olduğu için taburcu ettiler 2 cm açıklık ile evde geçir gelen geçer alttan muayene eder dediler eve geldim
Smyyeislam_ Rabbim kolaylık versin sağlıkla sıhhatle afiyetle kavuşun bebeğinize ❤️bende 37+4 dünden beri vajinal bölgem ve bacaklarım çok ağrıyor kasıklarım ağrıyor bekliyorum hayırlısıyla