Senanur07 55Ozge55 ben de çatala çıkmadım benim muayenemi dr yaptı. Ve cidden 30 saniye bile sürmedi nerdeyse
ertonunannesi23 Senanur07 benimde dün gece ebe yaptı bugün doktorum . Daha doğum yapmadım ama evet sürekli bakiliyormus valla bana keşke her akşam baksalar🤣🤣 o kadar ağrım var ki açılma 0 merak ediyorum var mı açılma diye insan kavuşmak isteyince gözü hiçbir şey görmüyor
S1nbkr Senanur07 Evet abartılacak kadar değil ama acıyor gerçekten 2 kere bakıldı sadece bi ay of diyon 😅 bide benim tansiyonum çıkmıştı stres yaptım herhalde
-Nazli- Senanur07 gerçekten bende yazılanları okuduktan sonra gözümde çok büyütmüşüm kendimi korkutmuşum bir kaç gün önce çatı muayenesi oldum ve bu muydu dedim ya gerçekten, hamiş arkadaşlarım gayet rahat olun lütfen hiç korkulacak bir durum yokmuş 😊
Smile0 Senanur07 Yapan kişiye göre değişiyor bence size eli hafif biri denk gelmiş demek ki sevindim. Benim için kötü bir muayeneydi😏
edacnr96 Muayene olanlara sorum, çatı muayenesi sonrası sancısı gelen doğumu başlayan oldu mu? Ya bunu çok duydum vaktinden önce baktılar doğum bu yüzden başladı vs diyenleri, bilmiyorum gerçeklik payı nedir?
ertonunannesi23 edacnr96 37. Haftada yapıldı şuan 38+4 açıklık bile yok şuanda sadece düzenli sancılarım var o kadar. Bence denk geliyor yada bilemiyorum
Senanur07 edacnr96 bence alakası yok yani 20-30 saniyelik bi muayenenin doğum başlatacağını düşünmüyorum. Benim drum bugün bakınca hatta 3-4 gün daha bebek gelmez dedi
2cocuk2kopek Senanur07 yok be kuzum abartılacak bir durumu yok abartanlar eşiyle nasıl birlikte oluyor ben ona daha çok şaşırıyorum burda okudukça
Turuncukadin Senanur07 ben de ortalama 13-14 saat içinde iki kez çatı açıklık muayenesi olmak zorunda kaldım ve asla acımadı. Sadece baskı oldu
Nutella- Ben de bir soru sorayım kızlar, ilk doğumum normal doğumdu ama çatı muayenesi yapılmadı o şekilde normal doğum yaptım şimdi ikincisinde çatı muayenesi yapar mı doktor
MorKelebek54 Tinkivinkidipsi açıklık muayenesi ben olmadim canim o yuzden buna net bi yorum uapamam. Cati muaynesinde hissedilmiyo bile oldu bittiye geliyo nerdeyse
Tinkivinkidipsi Senanur07 benimki çatı değil açıklık muayenesiymiş canım pardon acı da rahim ağzına bastırdığı için olmuş benimki farklıymış umarım çatı daha kolaydır