Talentedmom sonbahar_2322 çiğ et içeren ürünleri tüketme balık ve etlere çiğ dokunma yeşilleri Çok iyi yıkayarak tüket bunlara dikkat edebilirsin
Tutaste_ sonbahar_2322 ben her canımın cektıgını yedim ya sjfjfj kolada içtim sucukta yedim cok abartmadan
ipek63yldz_ sonbahar_2322 dondurma tam aksine vitamin gibi birşeydir canım bebege kilo yaptırıyormuş . Normal tatlılara göre zararı azmış hatta .
hivda36 sonbahar_2322 Kız ye bacım canın ne istiyorsa yeee hiç birşeyde olmaz ben 3 üncüye hamileyim şimdi 20 haftalık bebeğim aklıma ne gelse yiyorum valla canım geçenlerde midye çekti 2 tane yedim korkmayin vallahi ya
hivda36 sonbahar_2322 ye anam ye amaan Allah koruyor analarımız nenelerimiz önceden çiğ süt içip ciğ peynir yemişler hani ne oldu bize aksine eski topraklar daha dinç sağlıklı
ysee sonbahar_2322 kız yok ye ya ne olacak allah aşkına 😀 hamileliğimin ilk gününden beri haftada en az 1-2 kere dondurma yiyorum (kıştan beri) 😀
sonbahar_2322 yigitinannesiiiii En iyisi huyluyum biraz yiyince pişman oluyorum Ama saldım herşeyi abartmadan yiycem