ElvinEmineeee AdaKaranfili canim.brn hesapliyamiyorum amam sen yaşını ve son regl oldugun hangi aysa onu de .fal gibi bakalim.😂banada doktor dediki gel seni hesaplayalim dogruluk payi ne kadar bilmiyorum .insallah 2ay sonra cinsiyeti oyreniriz
Talentedmom ElvinEmineeee hamile kaldığın sene ve ayı hesapla mesela 34 yaşında hamile kaldın diyelim bir yaş ekle 35 yaş hangi ayda o cinsiyeti istiyorsan o aylarda birliktelik yapın
ElvinEmineeee Talentedmom yok canim doktor oyle eklemedi hesaplayinca .direk yasimi hesapladi hic bi sey eklemedi.sen yaptinmi oyle dogru ciktimi?
AdaKaranfili ElvinEmineeee d.t -12.10.1988 Son adet -16.03.2025 bak bakalim. Cin takvimine kendim baktim.digerlerine bak
ElvinEmineeee AdaKaranfili canim birinde erkek gosterdi digeri kocaninda yasini soruyor .goglede çin takvimi ve ya rus takvimi yaz gelicek kendinde bakabilirsin
Nartanemmm SuEr_Tu1512 2 gün evvel 2li taramaya gittim ne Dr bişey dedi ne ben sordum 😃 Daha erken bence ya net öğrenmek isterim 16-17 de falan
SuEr_Tu1512 Nartanemmm Of neden sormadıınn😅 Bende dün gittim ikili taramaya, sordum. Daha çok erken dedi, ama görenler var dedim baya baktı ama bacaklarını kapatmış göremedim dedi 🥺 2 hafta sonra sonuçlar için gidicem o zaman öğrenirim inşallah 🙏
Nartanemmm SuEr_Tu1512 bende 8 mayıs’ta sonuç için gideceğim muayene eder mi bilmiyorum ben şehir hast. gidiyorum