ElvinEmineeee ElvinEmineeee kac yasini tam doldurmuşsan onla hesabliyolar .mesela ben 2002dogumluyum 23tam onun için 23e baktim
SuEr_Tu1512 ElvinEmineeee Benim 2003 Mayıs yani daha 22ye girmedim. 21 yaşında oluyorum demi. Birde son adetim 28 Ocak yani Şubat’ta hamile kalmışımdır. Kız çıkıyor 🤲🩷
Melickaya ElvinEmineeee doğru değil bu o zaman 2 arkadaş hamileyiz ikimizinde yanlış çıkıyor cinsiyet.
04052016mh SuEr_Tu1512 bence yıla bakılıyor aya değil 2003 doğumluysanız 2025 den çıkarınca 22 oluyor yani 2003 Aralık doğumlu bile olsanız yıl olarak 22 oldunuz sayılıyor Çin takviminde
YavruKurtveAnnesi ElvinEmineeee bizim ülkede de var ama biz hurafe diyoruz. %100 doğruluk payını bırakın %80 %90la bile yanilma payı oluyor😅
Talentedmom ElvinEmineeee Çin takvimi doğru çıktı bende ilk oğlumda da doğru çıkmıştı yaşa bir ekleyeceksiniz
SuEr_Tu1512 04052016mh Hamile kaldığın yaş olarak hesaplanıyor diye biliyorum. Ultrason fotoğraflarından falan da hep kıza benzetiyorlar bilmiyorum
ElvinEmineeee 04052016mh 22yasin tam oluyor senin canim bideki dogdugun ay diyil .en son regl oldugun ayi hesapliyorsun
Talentedmom ElvinEmineeee yaşına göre bakıyorsun aylarda yazıyor yaşına bir ekleyip bak yaz Google Çin takvimi diye çıkıyor
ElvinEmineeee Eminesentepe1 evet canim .ben 23yasindayim en son mart ayi adet oldum ve mavi renkli erkek .
ElvinEmineeee Talentedmom yasima 1yas ekleyince mesela .2002+1.2003mu ediyor o zaman 24yasimimi hesaplayim canim .amma doktorum 23yasimi hesap etdi .siz yapdinizmi dogru cikdimi?
Talentedmom ElvinEmineeee hamile kaldığın sene ve ayı hesapla mesela 34 yaşında hamile kaldın diyelim bir yaş ekle 35 yaş hangi ayda o cinsiyeti istiyorsan o aylarda birliktelik yapın
melsaanne Burda bi arkadaş dediğiniz yöntemle hesaplama yapıyorum parayla öğrendim kromozoma göre hesaplıyorum vs vs diyordu bana erkek dedi %99 kızım oluyor bence hiç aklınızı bulandırmayın 😄