Cimbom 27+1 haftalık hamileyim kızlar etraftan bana 30 uncu hafta nst ye bağladıklarını söylediler 30 uncu hafta erken değilmi nst için gerçekten öyle mi bu benim ilk hamileligim pek bilgim yok sizdende fikir almak istedim...
tazecikanneee Cimbom canım doktorun söyler bunu sana erken Doğum riski ya da kasılmaları fazla olanları daha erken alıyorlar ama benim doktorum bana 36dan itibaren her hafta nst bağlayacağız 38de de çatı muayenesi yapacagını söyledi
Burcux Cimbom bende 30.haftada girdim nstye bi problem yoktu erken riskimde kasılmamda Yok ama doktorum böyle uygun. Gördü
Esrefiblue Cimbom bende 27. Haftadan beri düzenli giriyorum erken doğum riski olduğu için bu sizin durumunuzla ilgili
Cimbom Esrefiblue Ben dün kontrole gittim bu ayki kontrolum de herşey güzel tahlil de yapmiycam bu ay dedi ama diğer ay nst ye gireceksin demedi
RabiaRabia Cimbom erken Doğum riskim olduğu için beni 28. Hafta da nst aldılar. Normal de daha geç alınıyormuş
Vandb Bende 31. Haftada basladim 32. Haftada kontrol icin tekrar girdim 2 hafta sonra tekrar gidicem her geldiginde yapilacak dedi
Pinkyy Cimbom benimde 30.haftamda başlandı ikiz olduğu için erken başladı doktorum ama her 10günde bir gittiğimizde nst ölçümü yapıcakmış
Nalkan Şu an 33. Haftadayım cnm benim doktorum 35. Haftada başlayacağız nst ye dedi bana bir an önce gelsede zaman gitsem artık zaman geçmiyor hiç bana 😏
Cimbom Nalkan Ay inşALLAH benim doktorum da öyle der valla aynen zaman geçmiyor gecsede doğum gelse sağa saglim kucagımıza alsak
Burcux Cimbom evet geçen ay söyledi 30.haftada başlıcaz diye bilmiyorum benım başka bi arkadasım henüz nst ye girmedi mesela aynı haftalardayız
RabiaRabia Cimbom doktorum da normal şartlarda 36.haftada bakmaya başlıyorum demişti. Benim kasılmalarım olduğu için erken nst ye başladım
Vandb Cimbom evet bana oyle soyledi bi terslik hissedersen artik hemen geliyosun onun disinda 2 haftada bir gorucem dedi