Meltemanneolsun Sevgilimmmmmmm Gulsahs Merve_kucuk Kizlar heyecan durumu nasıl pekiii? Bı korku falanvar mi. Bazen beni bı korku sarıyor. Yaklaştıkça bı tuhaf oluyorum 😍
Meltemanneolsun 5_erkek_annesi Aleynanaz 99 iple cekiliyo de mi insan heves ediyor 😂 şimdi ben 3. Tremesteri iple çekiyorum
Meltemanneolsun Happyka geçmiş olsun 🙏🙏 depremde insan bı sersemliyor da sonra olağan akış devam ediyor Allah beterinden korusun 🙏🏼hadi kız kalk hazırla çantanıi😂😂
SudeNazz9 Meltemanneolsun Ay cok heycanlym, hepimiz kolayca hayırlısıyla kavuşalım bebişlere inşallah💐🤗
EltAyfer Meltemanneolsun Her anne adayı için çok güzel bir doğum deneyimi olur inşallah, sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize 🤲🥰
Merve_kucuk Meltemanneolsun Hem bi an önce kavuşmak istiyorum hem de biraz daha benimle kalsın istiyorum. Çok değişik 🥹
redflowers Son 95 💕💕💕 zaman ne çabuk geçti inan anlamadım ama 2 trimester çok uzun geldi bana hala bitmiyoooorr 26+3 um 🫣🫣🫣😀😀
Meltemanneolsun redflowers sorma ya bana da bitmedi bı 6 aylıktan bı çıkamadım 😂 sanki 5 aydır son 3 ayım diyorum
redflowers Meltemanneolsun al benden de o kadar hala 6 aydayım diyorum bi hayırlısıyla giremedik 7. Aya hala 2 haftam kaldı 😂😂