Meltemanneolsun Hep derdim bana şu 99 nasip olacak mı? Hamdolsun 2 li sayılara düştük 🎇🎇 hadi bakalım şimdi tekli sayılara inşallah🎆🎆🩷😍🎉 sonra da sağlıcakla kavustay🌸🌸
Imasleeper Meltemanneolsun Allah hepimize hayırlarla doğurmayı vesile eylesin inşallah benimde 70 kaldı 🥰
Happyka Meltemanneolsun geçmiyor birde inanin çantam hazır değil hahaha 🌹bu deprem geldi başımıza iyice tembel oldum
Aysenurs5 Happyka benimde son 10 günüm, depremden çok korkuyorum bebeğime bir an önce kavuşmak istiyodum ama şuan aşırı stresliyim iyiki erken doğmamış 😞
Meltemanneolsun Happyka geçmiş olsun 🙏🙏 depremde insan bı sersemliyor da sonra olağan akış devam ediyor Allah beterinden korusun 🙏🏼hadi kız kalk hazırla çantanıi😂😂
Happyka Aysenurs5 bende korkuyorum çocuklar için,İnşallah 10 güne kadar biter bu deprem , sürmez bence o kadar
Surayldz Aaa kız sende benim posta yazmıştın son 99 diye açmıştım bende benim şimdi son 47 kaldı bende sana yazayım bakalım 😂🙏🏻🎉
Meltemanneolsun Sevgilimmmmmmm Gulsahs Merve_kucuk Kizlar heyecan durumu nasıl pekiii? Bı korku falanvar mi. Bazen beni bı korku sarıyor. Yaklaştıkça bı tuhaf oluyorum 😍