Grimsi BetulMom evet bugün karından deneyeceğim ben kendim yapamıyorum aslında o yüzden koldan yaptırıyordum
Elif3419 Grimsi iğne yaptıntan sonra pamukla ovalıyorsanız o yapıyor olabilir iğneden sonra hafif pamuk tutup çekin
Zorlu Elif3419 pamukla bıle silmiyorum sokup cıkıyor ıgne. Ama acıması morlugu şişliği çabası. Pek alakası yok ovalama yapmak yapmamakla
Busraatpl Grimsi 2 gündür başladım bende, doktor göbekten bi sağ bi sol demişti kendim vuruyorum, morarma yada şişlik yok ama zamanla olur mu bilmiyorum.
Busraatpl Grimsi benim daha çok yeni.. 5 haftalığım. ama 10 ay önce bebeğimi gebelik zehirlenmesinden dolayı erken aldılar ve kızımı malesef kaybettim. Bu yüzden direk kan sulandırıcıya başlattı.
nursabah Merhabalar iğnenin havasını dışarı veriyor musunuz sulu kısım tam ucuna gelince yapın iğneyi havayı almadan yapıyosanız oda morarma şişlik yapar
Grimsi Busraatpl çok üzüldüm bende şuan 5+3 um 2 haftayı geçkin süredir kullanıyorum hemen kanda çıkar çıkmaz başladık
Elif3419 Zorlu benimki ovaladığım için olmuştu ovalamayınca olmamıştı.. siz doktora danışın en iyisi muhakkak bir sebebi vardır
Zorlu Elif3419 kol cok acıtıyor. Mecbur koldan vurmak zorundayım. Pıhtılasma sorunu olan kısılerde yanı bende ten kücücük çarpmada bile morarıyor maalesef. Igne de bu yuzden morartıyor diye dusunuyorum