Guldennn2 Pastelmavisi Keçiören vip Medicana 85 dedi 2 hafta önce sonra sürekli msj geldi fiyat güncellemesi olacak diye
Pastelmavisi esra0395 Doç.dr için mi ? Öneri üzerine Emre gunakan ile gebelik takibi yapmak istiyorum
gulsemm Pastelmavisi emre hoca çok sakin güven veren bir doktor. Hamileğimi öğrendiğimde kendisine muayene oldum sonra kendisinin yaklaşımından dolayı devam etme kararı aldık. Hastaneyi de bir kaç kere ameliyat olan yakınlarımdan odasını hasta bakımlarından memnun olduklarından dolayı tercih ettim.
EmineGll gulsemm 37. Haftadayım . Çatı muayenesi yaptı. Eli inanılmaz hafif. Hiç acımadı ,korkunuz varsa hiç korkmayın. Vajinal doğum istediğim için bir şey yapmadık . Nst de sancım çıkmadı . Açılmam da yok. Bekliyoruz 🥰
gulsemm EmineGll ben de tam 30 haftalık oldum ama sezeryan istedim. Dün biraz kanamam oldu o kadar korktum ki evde bayılacaktım korkudan 🥲 akşam 10 da aradım hastahaneye gittin geceye kadar sürekli aradı ilgilendi çok iyi bir doktora denk geldiğimi düşünüyorum.
EmineGll Çok geçmiş olsun. Kanama nedeni neymiş? Ben 13. Kata çoktım ebelerle hemşirelerle tanıştım. Doktorumun Emre Hoca olduğunu duyan herkesin yüzünde güller açtı. Çok rahat bir dr. dediler. İlgili kibar anlayıslı daha ne olsun. Bence de çok şanslıyız.
gulsemm EmineGll çok teşekkür ederim lavoboda biraz kendimi sıkmamdan dolayı olmuş damarlar hamilelik sürecinde genişlediği için kanama gerçekleşmiş. Çok şükür herhangi bi sorun çıkmadı minnoş da gayet sağlıklı 🤗