Tansuuuu Dilara05 merhaba aynı hafta aynı gün bulantılarım bitti iştahım yok akşamları uyurken zorluk çekiyorum uyuyamıyorum sağ sola dönemiyorum karında hafif hafif ağrım var siz nasılsınız
Nghnclkk Dilara05 bende 14+5im. Sürekli ağlamak geliyo içimden kendimi iyi hissetmiyorum hep uyuyorum midemde hazımsızlık var bu yüzden bi şey yiyip içemiyorum 😔
Sengulkrgz Dilara05 sukur Allaha hic bir sikayetim yok 12 hafta folik asit birakip multivitamin baslatti birde demir ilaci 😃
Asyua Merhaba iyi akşamlar aynı hafta ve aynı gundeyiz karnımın şişkinliği indi istah yok sende durumlar nedır
Dilara05 Bende iwt Asyua merhaba canim,sanada iyi akwamlar,bir haftadir iwtahim normale dondu,hangi ilac kullaniyonuz?karniniz biliniyomu ufacikda olsa
Asyua Dilara05 biraz şişkindi doktorum 12.haftada folik asiti bıraltırıp muitıvitamıne baslattı regenesis kullanıyorum günlük sen nasılsın canım vitamin olarak ne kullanıyorsun
Dilara05 Tansuuuu aynen bendede oyle canim,korkuyorum ama doktor diyoki agri olmasi normal cocuk buyudugu icin agriyo
Tansuuuu Asyua benim de bu tablet bitince follik asiti kullanma daha dedi aynı zaman da demir kullanıyorum demir hapı vitamin verir mi bilmiyorum
Dilara05 Asyua ben sadece folik asit kullaniyorum baska hicbirwey canim.28i gitcem doktora bakayim ne yazacak
Tansuuuu Dilara05 aynen canım bende sürekli irtibat halindeyim çok normal bana da aynısını söyledi bol bol dua edelim güçlü olalım kötü düşünme düşünmeyelim hiç 🙏
Asyua Tansuuuu benım agrım olduğunda doktora soruyorum her defasında çok normal rahmin genıslıyor diyor buyuk ihtimal verir canım benım vitamının ıcınde 20 ye yakın vitamin demir cart curt hersey var ayrı hap vermedi o yuzden
Dilara05 Tansuuuu in wa Allah birincim herkesten uzak olsun inkiwaftan kaldigi icin bu kes cok korkuyorum Allah yardimcimiz ve yarimiz olsun
Asyua Nghnclkk ben oyle guzel aglıyorum ki sorma cok duygusallık eşim kızıyor diye duşa girip aglıyorum o derece dusun🙈
Nghnclkk Dilara05 yok benim gebelik öncesinde de vardı reflü ve gastrit şimdi daha kötü boyuta çıktı hazmedemeyince direk kusuyorum😑
Nghnclkk Asyua ben de çok ağlıyorum Allahtan eşim anlayışla yaklaşıyo ne zaman biter bugünler bilmiyorum bende enerjik kendini iyi hisseden hamileler gibi olmak istiyorum 😣
Tansuuuu Asyua kalbimiz birmis bende simdi onu sordum 😊 göstermediği için bilmiyoruz çok nazlı çıktı iki kontroldür göstermiyor ayın 22 sinde kontrolüm artık inşallah o güne kısmet sağlıklı olsunlarda 🙏
Depresif_polyanna Nghnclkk aynen ben de öyleyim gastrit çoğaldı sindirim bozukluğu var her gün işkence gibi 😥