Kayra61 G12s_18 bende aynıyım sizinde iştahınız açık mı benim aşırı derecede açık hiç doymuyorum hiç 😂
gul231 minigimleseruven bugün tam 6 haftalık oldum keseyi gördük haftaya kalp atışını duyarız inşallah
Gunebakan gul231 ben de alti hafta kese yolk sac gördüm, pazartesi tekrar gideceğim inşallah bebeği ve kalp atışını görürüm
Yagmurbktskry06 6+6 haftaligiz mide bulantisi , uyku hali, gogus hassasiyet , bisey yiyememek cok kotu gercekten insallah biran once gecer cok zor gercekten
Mhtap1 Bizde bugün 7 haftalık olduk. Çok hafif göğüs hassasiyetim dışında bir belirtim yok. Bazen kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum 🫣
zelihakulaksiz58 minigimleseruven 6+2 kalp atışı ve bebisi gördük bu hafta full mide bulantısı ile geçti uyku sorunu çok zorlandık ama bebeğimiz sağlıklı çok şükür rabbm herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
cebellato zelihakulaksiz58 merhabalar🌼 uygulamaya göre yarın 6+4 olacak kontrole gidicem inşallah bizde duyarız kalp atışını🤭 5+6da keseyi gördük tabi bunlar uygulamaya göre henüz kendi doktoruma gidememiştim yarın randevum var çok heyecanlıyım bugün geçer mi acaba🥹🤗🧿
zelihakulaksiz58 cebellato ay evet böyle beklemek daha zor ama bu zamanlarimizida özleyeceğiz eminim ki
cebellato bgndgd merhabalar uygulamaya göre 1 hafta geriden geliyor bebişi gördük yolk kesesini de gördük doktorumuz kanama alanı olmadığını her şeyin yolunda olduğunu söyledi :)) bu hafta değil haftaya pazartesi kalbini duyarız dedi, normalde vajinal ultrasonla dinleyebiliriz görüntüde var ama ben tercih etmiyorum ordan bakmayı yeni gebeliklerde dedi o yüzden bekleyeceğiz canım :))
Xaza minigimleseruven 5+3 bende de bulanti yok ya😂 yorğunluk uykusuzluk ve sık idrara çikmadan başka bi belirtim yok