kbryzb Kızlar freely erken gebelik testi doğru sonuç verir mi yoksa artımed gibi sahte pozitif mi gösterir
Talentedmom kbryzb markaları bilmiyorum ama ben hızlı olanını ve geç çıkan testten almıştım ikisi de aynı sonucu vermişti
kbryzb Phyloo herkes yalancı pozitif veriyor dediler o yüzden çok aldırış etmemiştim o testteki sonuca ama freely artımed gibi değil sanırım
kbryzb nurssmom tam 1 hafta var ilk gebeliğimi de aynı böyle öğrenmiştim adetime 1 hafta var ve bu markayla öğrenmiştim ama herkes farklı söylüyor konuşuyor kimi doğru gösteriyor diyor kimi yalan gösteriyor diyor
nurssmom kbryzb bu markaların hiç biriyle zaten bu kadar silikle kesin bişey söylemek çok zor. Eğer koyu olsaydı marka önemli değildi ama silik olunca güvenilir bir testle tekrarlamanız gerekiyor
kbryzb Busranur_mnts 2 tane yaptım birini 2 saat önce diğerini şimdi yaptım hemen çıktı silik bir şekilde ikisininde bozuk olma ihtimali var mı
kbryzb nurssmom 2. Yaptım şimdi oda pozitif çıktı ikisinin de bozuk olma ihtimali var mı ki hatta direk testte belli oluyor çizgi yani içini bile açmaya gerek duymadım
nurssmom kbryzb koruma çizgisi bozuk olduğu anlamına gelmiyor zaten hassasiyeti düşük olduğu anlamına geliyor. İnşallah hamlesinizdir