ozgeserin GirlandBoy_Mom işte benim dikiş varya başının aşağı da olmadı ondan sıkıntı zaten sezeryan kesin benim o yüzden tam tersi olması gerekiyor inşallah seninki döner baş aşağı normal doğum gibisi yok gerçekten ya en güzeli normal doğum
GirlandBoy_Mom ozgeserin geçmiş olsun canım benim inşallah döner bakalım bende polip var bide doktor normal olmayabilir dedi ama her doktorun dediğine de inanamak gerekiyor bence
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Makat gelişmiş ayakları çok aşağıda canımı acıtıyor bel ağrım içinde kalsiyum verdi yüzünüde asla göstermedi 🥲😊
busra029 GirlandBoy_Mom ya bende tam 28+0 dayım bebek kilosu 1280 Gr ama doktor bı tık az dedi araştırmalarıma göre çok bile,az mı sizce sizde durumlar nasilll
GirlandBoy_Mom busra029 hayır canım gayet iyi önde bile benimde 28+0 da 1170 di 29+6 da gittim tekrar 1500 kilo olmuştu
busra029 GirlandBoy_Mom anladım teşekkür ederim doktorum öyle deyince korktum bı sorayım dedim sağlıkla alın kucağınıza cinsiyeti nedir isim belli mi ben çok kararsızım 🥲
GirlandBoy_Mom busra029 amin canım inşallah cümlemiz 🤲💕 erkek bebek bekliyoruz ismi ayaz olucak inşallah sizin cinsiyetin nedir