ozgeserin GirlandBoy_Mom normal canım rahim ağzı uzunluğun o yüzden başlamamıştır ilaç kontrolllerinde sık sık baktır canım kısalma olmadıkça sorun olmaz. Ağrılarda normal zaten bebek büyüdükçe baskı yapıyor
GirlandBoy_Mom ozgeserin kasılmlarım uzun süreli olunca baktırmak istedim de tam derdimi anlatamadım doktora
Mutluanneblog GirlandBoy_Mom başından beri geride diyordu zaten sanırım 1300 felan olması gerekiyor o haftalarda ama her bebek aynı kiloda doğacak diye bir şey yok sağlıklı olalım da
GirlandBoy_Mom Mutluanneblog kızım bu haftalarda 1 kiloydu belki de yoktu 1 kilo bu bebekle alakalı canım sağlıklı olsunlar da herşey hallolur
ozgeserin GirlandBoy_Mom çok şükür canım çıktım bugün evimdeyim yatacaksın dedi doktorum şöyle böyle bir buçuk ay daha idare etsek Allahın izniyle. Ama ağrılar oluyor baş aşağı duruyor yavrular ondan dolayı çok baskı var aşağıya kasığıma
GirlandBoy_Mom ozgeserin çok şükür canım sevindim senin adına benim bebiş dönmedi daha makat gelişti en son
ozgeserin GirlandBoy_Mom baş aşağı çok baskı yapıyor ya bence son zamana kadar öyle kalması daha iyi canım
babyloving GirlandBoy_Mom kaç haftalıksınız tam olarak ben 29+3 oldum hep yatmak zorundayım inadına ağrıyor sanki belim 😭
GirlandBoy_Mom babyloving 28+1 im canım bende aynıyım maalesef fıtıkda var biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor taş gibi oluyor
GirlandBoy_Mom babyloving amin cümlemize inşallah bu haftalardan sonra daha da zor olacak ama her zorluğun bi kolaylığı vardır inşallah
GirlandBoy_Mom ozgeserin dönmese bu sefer sezeryan oluyor canım benim ilki normal oldu bu da öyle olur inşallah dönmesi bi andan iyi bi yandan da dediğin gibi baya bi baskı oluyor
ozgeserin GirlandBoy_Mom işte benim dikiş varya başının aşağı da olmadı ondan sıkıntı zaten sezeryan kesin benim o yüzden tam tersi olması gerekiyor inşallah seninki döner baş aşağı normal doğum gibisi yok gerçekten ya en güzeli normal doğum