Alya05 tesekkur ederim canim evet kullandim ama su an adet goruyorum bir kere iliski oldugu icin olmadi gibi geliyor, silmistim programi geri girdim mesajini gorunce sevindim benim söyle bir sIKintim var sanada sormak istedim ben iki sene önce hamile kaldim ama iste esim istemedi zorla aldirdim kurtaj oldum sonradan oda cok pisman oldu benim pisikolojim cok bozuldu aylarca kendimi toparlayamadim icimde bebek istegi gecmedi halende gecmiyor elimde olmadan ozamanlar aklima geliyor surekli agliyorum uzuluyorum benim esim neden istemiyor benim istegime saygi duymuyor diye iki oglum 15 ve 14 ikizde kizlarim var 5 bucuk yasinda cok sukur cocuklarim var birtane daha olsun cok istedim nasip olmadi herkez hersey ustume geldi su an esim tabiki halen istemiyor sen istiyorsan tamam diyor surekli fikir degistiriyor bende bu belirsizlikten yoruldugum icin gidip sipiral taktirayim diyorum ama uzulmekten aglamaktam kendimi alamiyorum cok acilar cektim sanki bir daha hamile kalirsam acilarim hafifliyecek diye dusunuyorum sence ne yapmaliyim gidip sipiralmi takmaliyim yoksa denemeye devammi etmeliyim