Elif2005 Kizlar cocuklarim var ikizlerimde var tekrar gebe kalamiyorum 2 senedir gebe kalmayi kolaystiracak önerileriniz varmi?
Alya05 Elif2005 doktora göründünüz mü ? Evde şunuda yapabilirsin İbrahim saraçoğlu kürüdür YouTubeden izle Havuç incir kürü
Basakparlar Elif2005 yumurtalıklar tembelleşmiş olabilir yumurta uyarıcı yapılması gerekebilir doktor ile görüşün muhakkak kürlerle çaylarla vakit kaybetmeyin hiç faydası yok
Elif2005 Fatmadmr37 yok kullanmiyorum onuda denedim ikiseneye yakin biraktim artik 34 yasindayim o yastan dolayi olabilirmiki
Elif2005 Hilaysn hollandadayim canim hemen hastaneyede gondermiyoar burda ama yumurtlama zamaninda agrim oluyor kasil agrisi karin agrisi kist varsa agri olurmu
Elif2005 Alya05 canim baktimda catlamayan yumurta icin diyor ben herat avulosyon testi yapiyorum yumurtluyorum catliyorda ama genede olmuyor sogan kurude duydum onumu denesem hangisi sence daha uygun olur bana
mrvess Elif2005 benim de ağrı olur ama kistim yok normal diyor doktor yumurtlama ağrısına . Omega 3 ve folik asit kullanabilirsiniz yumurtalık kalitesinş arttırır. Yaşınız engel değil ben 32 yaşında gebeyim
Elif2005 Alya05 merhaba canim sen bu kuru adetliykenmi basladin nasil yaptin benim adetin ikinci gunu bugun ikinci gun tek inciri kaynatip sabah aksam iciyorum iyimi yapiyorum