1rem Aleyy1 doktorumun önerisi ile solante pregna kullanıyorum hamilelere özel güneş kremi ilk sürüldüğünde beyazlık yapıyor ama sonra hemen düzeliyor ben memnunum
Mars23 1rem ben de aynısını kullanıyorum ama üstüne makyaj yapınca makyajı çok kötü yapıyor siz de böyle bi sorun oldu mu
1rem Mars23 şuan cilt makyajı yapmadığım için bilmiyorum açıkçası güneş kremi ve nemlendirici sürüyorum üzerine sadece
Ruumis Aleyy1 bioderma photoderm kullanıyorum doktor temiz içerikli dedi 9 ay kullandım 38. Haftadayım şuan
Sibeleo Aleyy1 Incıa mineral filtreli uva uvb leke karşıtı koruma aldım genel olarak yorumlar güzel fakat beyazlık bırakıyor diyen de olmuş bugün geldi henüz denemedim hamileler için mineral filtreli olmadı önerilmekteydi.
susaMom_ Hdyeycelll- Bende 5 yıldır sadece missha tone up kullanıyorum bb ya da fondoten kullanmıyorum onun sayesinde zararlı mı değil mi hiç bir fikrim yok
Hdyeycelll- susaMom_ Bende hep misshanın ürününü kullanıyorum ya neyse doktoruma bi sorayım sizede söylerim kızlar bilgimiz olsun
Babyndmummy Doktorumun önerisiyle Solante Pregna kullanıyorum. Biraz beyazlık bırakıyor fakat güzel bir yapısı var memnunum 🌸
mavi407 çisem çakır ın videosunu izleyerek mineral filtreli aldım( titanyum dioksit içermeyen) watsons online dan markası haruharu, çok beyazlık bırakmıyor zira mineral filtreli kremler casper gibi yapıyor insanı
Denizj mavi407 hemen emiliyo mu deneyimlediniz mi? İçeriğine baktım çinko oksit,güvenilir. Yorumlar da gayet iyi güzel bir seçenek olabilir
busra_hamis Merhaba ben de yeni öğrendim hamile olduğumu araştırma içerisindeyim bioderma photoderm mineral fluid almayı düşünüyorum bi eczacı önerisiyle en temiz içerik bioderma diye duydum ve yorumlari da güzel geldi bana