KubraYksl1 Aleyy1 mineral filtreli olanları tercih et. Biraz beyazlık yapıyor ama en güvenilir o şekilde.
Zeynep85 Badger (tüm ürünleri), Supergoop (Mattesgreen) ve Axis Y (No Stress Physical Sunscreen) Takip ettiğim bir kadın doğum uzmanının tavsiyesi
[silindi] Kızlar missha kullanılır mı gebelikte ben başından beri hep onu kullandım 18 haftalık oldu şimdi zararlı mı bu ürün
Hdyeycelll- [silindi] Bende missha Aqua kullanıyorum 7 haftalık hamileyim ne hapsak bilemedim ya yeni almıştım ve dokusu gerçekten çok güzel nemlendiri gibi duruyor yüzümde hiç yapışık his yada beyazlık bırakmıyor çok memnunum aslında hamilelik beni düşündürdü 🥺
Mevsim5 Aleyy1 Ben ıva natura diye bir markaya geçtim hamileliğimde mineral filtreli. Ama çok beyazlık bırakıyor pek memnun değilim araştırmalarım devam ediyor 😅
Simgekus Bende homm bitkisel markasının ürününü yıllardır kullanıyorum hamileym devam ediyorım olan lekeleri önlüyor ve oluşmasını engelliyor indiirmli almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz içeriği de temiz
Sudence_ Aleyy1 ben maruderm mineral filtreli kullanıyorum sürümü yapısı falan çok güzel hiç uğraştırmıyor içerigi temiz uygun fiyatlı
Slntnz Aleyy1 bade naturalin çocuklar için olan mineral filtreli güneş kremini aldım ikimizde kullanırız diye 😀
[silindi] Hdyeycelll- ben güneş kremini bile araştırıp ayırt etmemiz gerektiğini bilmediğim için hiç ara vermeden önceden ne kullanıyosam onu kullanmaya devam ettim ya😂 şimdi baktım her güneş kremi kullanılmıyomuş ben de bilemedim missha içeriği nasıl acaba gebelere uygun mu değil mi dermatoloğa mı sormak lazım
ynzl Aleyy1 ben bade natural aldım. %100 doğal bir ürün. Fiyat performans olarak iyi geldi bana. Beyazlık da bırakmadı
Aleyy1 Hdyeycelll- bende yeni öğrendim doktorum şuan kullanma dedi ama temiz içerikli ben kullanmak istiyorum doktorunuza danışın sizde 🌸🌸