Mucizemyoldaaa_ Kızlar oğluma iki isim koymak istiyoruz. İlk adı Ali olacak yanına uygun bir isim arıyoruz. Fikirlerinize açığım🩷 aklımda birkaç isim var; Ali Görkem Ali Arda Ali Aras Ali Ilgaz
Mucizemyoldaaa_ Talentedmom evet güzel isim aslında bende Ali Atlas düşünmüştüm eşim halı markası gibi o ne öyle dedi içime sindirmedi 😁😁
Mucizemyoldaaa_ Phyloo eşim babasının adı olduğu için Ali ilk isim olsun istiyor öyle olunca uymuyor her isim😬
Mucizemyoldaaa_ Talentedmom evet eşimi ikna edebilsem sadece Atlas koyucam da babasının adı Ali onun da hakkı isim koymak o yüzden bir şey diyemiyorum🤷🏻♀️😁 Asil de güzel aslında isim listeme ekliyorum💖
Phyloo Mucizemyoldaaa_ bende düşünüyorum aliyi yiğit yada asaf dedim kv alihan diyor ama hoşuma gitmiyor büyük ihtimalle yiğit ali olacak
Talentedmom Mucizemyoldaaa_ bakalım biz ne koyucaz babası daha seçmedi bana kalsa güneş istiyorum ama o başka isim istiyor
Mucizemyoldaaa_ Phyloo aman karıştırmayın hiç onları ben sormadım bile 😁 biz buna karar verdik deyip çıkıcam işin içinden
Mucizemyoldaaa_ monica50 kerem de çok güzel de daha yeni teyzesinin kızı oğluna koydu şimdi bizden gördü koydu muhabbeti olsun istemiyorum 😁
Phyloo Mucizemyoldaaa_ aslında ben evlenmeden önce alı asaf istiyodum eşimi tanımadan önce görümcem yakın zamanda doğum yaptı kayınpederinın ve babasının adı ali ali poyraz koydu eşime başka bişey mi baksak kardeşinde var ya ali zaten dedim olsun nolcak diyo
Phyloo Mucizemyoldaaa_ kerem’i bende seviyorum ama burda biri recep ivediktekı ali kerem geldi aklıma demişti 🤣
Mucizemyoldaaa_ Phyloo bizden gördün koydun diye laf etmeyeceklerse neden olmasın sonuçta herkes en beğendiği ismi koymak istiyor