busrax_ erikarpuz her ay yumurtluyorum lh testleri pik oluyor . eşim keçiboynuzu özü içiyor hep onun dışında ben folik asit kullanıyorum
erikarpuz busrax_ birkaç ay daha deneyin insallah sağlıkla olur olmazsa rahim filmi çektirmenizi tavsiye ederim hem tüpleri temizliyor hem de rahim icin önlem alınmış oluyor
nurssmom busrax_ hayır gayet güzel yumurtluyorum ama aylarca olmadı diye dr yumurtlama tedavisi yaptı
Edizhr busrax_ vakit saat o zmanaymis canım rabbimin dediği oluyo 19 haftalık olduk belki senin hemen olur belli olmaz
Nuruzunn busrax_ bnde nisan gibi kürtaj oldum geçtiğimiz sene bu sene ocakta hamile kaldım sabret 1 sene kadar olmazsa git bnce rahim anca toparlanıyor
Nuruzunn busrax_ evet zor kafandan silmeye çalış stres yaptıkça uzayabilir inşllah hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın
ebrugns41 busrax_ sabrin meyvesi o kadar guzel ki umudunuzu kaybetmeyin vakti geldiginde Allah size gonlunuzdekini vericektir insallah 😊
minnakhanimmm busrax_ temmuzda kürtaj oldum 1 adet sonrası hamile kalabilirsin demişti 6 ay içinde olmazsa gel demişti bana
Busra2722 busrax_ Ben 5 ay sonra hamilr kaldım ama başka bi doktora gittiğimde kürtajdan sonra bir kez adet olduktan sonra hemen yapmalıydın demişti