miracsmom_ Kızlar pazartesi kan verdim 71.62 çıkmıştı bugün kan verdim 947.2 çıktı sizce nasıl gözüme bir tık fazla geldi ikiz falan olabilir mi ki bu arada bat dündü 24 nisan
Zeyna27 miracsmom_ beta ile ikiz gebelik anlaşılmaz ancak ultrason ile anlaşılır değeriniz gayet güzel artmış hayırlı olsun
mor_menekse1 miracsmom_ ben ikiz gebeligimi 750 gibi bir değerle öğrenmiştim kesyle anlasiliyor beta meselesi halk arasında öyle söyleniyor ikiz yada değil diye sağlıkla gelsin keseden göreceksin İnşAllah
Ruhsar35 Maşallah kuzum güzel artmış değerin ama ikizmi bilemeyiz kese ve bebeiş görününce belli olur benim arkadaşımınkide birden binlere çıkmıştı ikiz dedik ama tekmiş, 😊
miracsmom_ Ruhsar35 ya sevindim bi tık korkum var çünkü anneannem ve eşimin teyze kızı ve amca kızı ikiz hamilelik var 😂😂
Ruhsar35 miracsmom_ yaa benimde kardeşlerim var ikiz çok istiyodum ama şimdi kızım var 2 yaşına gircek ağustosta diyorum iyiki olmamış gerçekten çok zor 🤣
miracsmom_ Zeyna27 ya teşekkür ederim benim biraz korkum var çünkü iki tarafda da olunca çok güxel bir ley aslında ikiz ama korkum olmasa sıkıntı olmaz şu an çok tecrübesizim😂🤦🏻♀️
miracsmom_ mor_menekse1 ya teşekkür ederim aslında ikiz çok güzel bir şey ama korkum çok ilk çocuk olacak ve tecrübesizim daha🫠🫠
Aliaras2022 miracsmom_ normal bence ama tabiki oladabilir bence artık doktora gidebilirsin belli olur artık