Selim_Alparslan usenmedimyaptimbirvelet Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim oğlumda abi olacak inşallah. 19 haftalik olduk erkek kardeşi arkadaşı olacak yanina. Cok heyecanlı şimdiden. 6 yaşında oğlum aralarında da 6 buçuk yas olmuş olacak tam bir abi yani 🥹
Selim_Alparslan usenmedimyaptimbirvelet yaaa canım benim çok güzel 🤭 kardeşine de Alparslan koyacağız inşallah 😊
usenmedimyaptimbirvelet Accountant hdhdjdhdh hayır aslında çok üşeniyorum 9 ay sonraki uykusuzluğun uykusuzluğunu şimdiden çekmeye başladım
staRmama usenmedimyaptimbirvelet hahaha böyle anlatınca bende 6-7-8 aylık falan sandım kız 😂 sağlıkla kucağına al kuşum 💕
10gamze keyfimin-kahyasi-misin evet birde battaniyesi var çok seviyor onu getiriyor bebek gibi sarmamı istiyor zaten kendi daha minicik 🥹
usenmedimyaptimbirvelet defnevedoruk gitmedim daha hastaneye bugün işim vardı pzts giderim sanırım Sabah test yaptım onla çıktı zaten regl olmam gereken gündü olmayınca şüphelendim bi😂
ikibaloglanannesi usenmedimyaptimbirvelet Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu🙏🏻🤍 Benim de oğlum 26 aylık ikinci oğlum da 12 günlük oldu. Abisi gidip gelip öpüyor seviyor üzerini örtüyor. O kadar güzel ki anlatamam🥺💙