usenmedimyaptimbirvelet Benim minnak oğlum abi oluyor kızlar… Bebekleri öpen seven bir çocuktu zaten o görüntü beni mest ediyordu Üşenmedim yaptım bir velet🤣🤣🤣🤣 Araları Rabbim nasip ederse 3 yaş olacakkkk 😭💕
ppmerlina usenmedimyaptimbirvelet şimdi kendi kardeşini öpmeye hazır 🫠🥹 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼🤲🏼
Aynure27 usenmedimyaptimbirvelet 😅😅bende yapdim aynısını benimki 2 buçuk yaşinda😅sürekli yalnız oynaması beni üzüyordu çevrede bebekde yok yalnız kalmasin dedim abla yapdim kendisini😊
keyfimin-kahyasi-misin usenmedimyaptimbirvelet İkinci doğunca koca adam gibi gelecek gözüne 🥲🥲🥲ben hala inanamaiyorum 22 aylık ilkim ikinci doğduğu an girdugumde koca adam oldu resmen 🥲🥲
usenmedimyaptimbirvelet keyfimin-kahyasi-misin 😭 evet ya bilirim küçük bebek gördüğümde bende öyle oluyorum benim çocuğum rwsmen büyümüş
tombikdoner22 Aynure27 ben de öyle ya akranı yoktu camdan bakıp anne arkadaşlar beni çağırıyo biz de gidelim mi diye üzülüyodu. Üşenmedim yaptım bi velet 😂
Deleted33000 usenmedimyaptimbirvelet benim ilk oğlumla kızımın arası da 3 yaş karnimdakiyle 13 yaş olacak ben çok ara verdim şimdi g*tüm zora geliyor rahata alismadan yaptığın iyi olmuş bacım hayırlı evlat olsunlar inşallah hepimizinki
usenmedimyaptimbirvelet Deleted33000 aynen bende öyle düşünüyorum kardeş istiyodum zaten ama rahatlarsam hiç yapamayacaktım en iyisi çalışmalara başlayalım dedim😅
Deleted33000 usenmedimyaptimbirvelet iyi yapmışsın kız beraber büyürler ikisi aynı anda aradan çıkar sonra bı bakmışsın senin boyundalar ikiside