minikbebegim06 Bebekmert aaa bunu da bilmiyordum ben bir iki kere oldu benim kızımda da temizlemistim daha sık kontrol edeyim
rosatue mucizemgelsin61 Hiç temizlemedim. Öyle bir ihtiyaç da hissetmedim açıkçası. Ama göğsümü sürekli sürekli yıkıyordum.
Yavuzzynpmhra mucizemgelsin61 birşey yoksa yapmayın (okuyanlara🥲) diye söyledim yanlış anlamayın 💐 çünkğ hastaneden çıkarken dr bana temizlemem gerektiğini söyledi ama durup dururken temizlemekte istememiştim😀
Yavuzzynpmhra mucizemgelsin61 valla hiç birinde fark etmedim arkadaşım öyle bir şey. Oğlum 7 yaşıma girecek ikizlerimde 1,5 yaşında
Oslemasel mucizemgelsin61 steril gazlı bezi karbonatlı suya batır, parmağınla sil. 2. Silişinde bez topluyor. Bir kısmı da kendi kendine geçiyor. Daha 1 hafta önce yaşadım. Kalındı benimki de
mucizemgelsin61 Oslemasel gerçekten mi .. aynen öyle yapıyorum bende gazlı bezle karbonatlı suya batırıyorum bakalım sık sık yapıcam inş düzelir ya
mucizemgelsin61 Oslemasel huzursuzluğumuz dilimizle alakalı değilmiş boğaz ve kulak enfeksiyonu varmış🙁