mucizemgelsin61 Kızlar dili bembeyaz süt kalıntısı ve hiç geçmiyor bazen emmek bile istemiyor ondanmı kaynaklı bilmiyorum karnonatlı suyla arada temizliyorum ama hergün düzenli olarakmı yapmak gerekiyor?
minikbebegim06 mucizemgelsin61 süt kalıntısı değilde pamukçuk olabilir süt kalıntısı silince geçip tekrar etmiyor ama pamukçuk geçmeyip kalınlasmis gibi gözüküyor öyleyse eğer doktora sorun onun ilacı vardı bide karbonat harici
Bebekmert mucizemgelsin61 benim bebeğimde de var doktor sıcak şeyler tüketme dedi bana. Ilık olsun ictigin yediğin dedi. Birde günde 3 defa karbonatlı suyla gazlı bez kullanarak temizle gogusunu de aynı şekilde temizle dedi
Girlmama mucizemgelsin61 gecmiyorsa oamukcuga donmustur doktora hoturun karbonatli su yapin muslin agiz mendiliyle silin
mucizemgelsin61 minikbebegim06 Allah allah evet kalınlaşmış gibi ve hiç geçmiyor ya en son gittiğimde doktor karnonatla temizle süt kalıntısı falan dedi ama bilmiyorum tabi çokda üstünde durmadı
mucizemgelsin61 Bebekmert Öylemii günde 2 3 kere temizleyebilirim o zaman dimi sorun olmaz öyle yapim bende bol bol temizlim evet kendi göğsümüde siliyorum zaten onunkini silince
Bebekmert mucizemgelsin61 hayır hiç bir sorun olmazmış gecmeyip tabaka kalinlasirsa bebek beslenemez ve kilo kaybı yaşar o daha kötü
Yavuzzynpmhra mucizemgelsin61 birşey yoksa yapmayın (okuyanlara🥲) diye söyledim yanlış anlamayın 💐 çünkğ hastaneden çıkarken dr bana temizlemem gerektiğini söyledi ama durup dururken temizlemekte istememiştim😀
mucizemgelsin61 minikbebegim06 Yani ben çocuğun dilini hiç temiz görmedim nerdeyse hay allah ya doktora götürmek gerekir o zaman
Yazmelegi_ mucizemgelsin61 pamukcuk olabilir karbonatlı su ile temizleyin eğer geçmiyorsa gidin onun ilacını veriyorlar
crazyymom mucizemgelsin61 Hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor hem siz tüketin hem bebegin pamukcuklarina sürün
minikbebegim06 crazyymom ama daha çok küçük onun zararı olmaz mı yalnızca karbonatlı suyla temizlik öneriliyor geçmezse zaten ilacı var o şekilde geçiyor
mucizemgelsin61 Oslemasel Hadi yaa ayy bende yapıcam artık düzenli bi şekilde ama belkide ilerlemiştir bizimki geçmez🥺
Oslemasel mucizemgelsin61 steril gazlı bezi karbonatlı suya batır, parmağınla sil. 2. Silişinde bez topluyor. Bir kısmı da kendi kendine geçiyor. Daha 1 hafta önce yaşadım. Kalındı benimki de
minikbebegim06 Bebekmert aaa bunu da bilmiyordum ben bir iki kere oldu benim kızımda da temizlemistim daha sık kontrol edeyim